Δηλώσεις του Κύπριου που ΔΕΝ έλαβε 225 sms σήμερα για την Black Friday*

Δηλώσεις του Κύπριου που ΔΕΝ έλαβε 225 sms σήμερα για την Black Friday*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Μεσούσης της μεγάλης γιορτής των ψώνιων, σε σχετικό παγκύπριο γκάλοπ που διεξήχθη από την ιστοσελίδα μας εντοπίσαμε (σε ένα απομακρυσμένο χωριό της Κύπρου) Κύπριο που δεν έχει λάβει σήμερα, ανήμερα της Black Friday, ούτε και ένα sms που να αφορά σε εκπτώσεις και μεγάλες προσφορές. 

Ο Κύπριος, ο οποίος και ζήτησε να παραμείνει ανώνυμος, δήλωσε στον ειδικό απεσταλμένο μας στο απομακρυσμένο χωριό: 

“Έχω στην κατοχή μου το πάλαι ποτέ Nokia 3310, με το φιδάκι. Η κάρτα του δυστυχώς δεν μπορεί να υποστηρίξει πέραν από ένα συγκεκριμένο αριθμό sms. Θεωρώ ότι δεν έχω λάβει ούτε ένα επειδή δεν έχω δώσει κιόλας τα προσωπικά μου στοιχεία όπου καθόμουν κι όπου στεκόμουν για να ενημερώνομαι για προσφορές και άλλα”


ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑΣήμερα εκτός από τη Black Friday είναι η Buy Nothing Day


Στην ερώτηση: “Νιώθετε περίεργα κύριε Ανώνυμε από το απομακρυσμένο χωριό της Κύπρου ή και... “left out” που δεν έχετε λάβει κάποιο μήνυμα για την Black Friday;”, ο ανώνυμος από το απομακρυσμένο χωριό της Κύπρου απήντησε: 

“Ο μηνιαίος μισθός μου ανέρχεται στα 950€ έξω οι κοινωνικές και το ΓεΣΥ. Θεωρείτε σε οποιαδήποτε περίπτωση ότι μου κάνει διαφορά εάν η τηλεόραση πωλείται από 655€ στα 555€ ή αν το φουστάνι πωλείται στα €19 από τα €22 που ήταν προχθές. Νιώθω περήφανος που το Nokia 3310 μου δεν υποστηρίζει τον όγκο των sms που θα λάβει ο κάθε Κύπριος. Εν αντιθέσει εγώ αντί να χαζεύω πράματα που έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ να αγοράσω, θα παίξω φιδάκι”.


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Black Friday: Οι ζωές που χάνονται στο κυνήγι των εκπτώσεων


Το Μπλακ Φράιντει της ημέρας φέρνει κοντά σας η Avant Garde 

*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα


ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΛΑΦΑΖΑNEWS ΕΔΩ 

Loader