Δημόσιος υπάλληλος στη Λευκωσία σχόλασε στις 7 το απόγευμα*

Δημόσιος υπάλληλος στη Λευκωσία σχόλασε στις 7 το απόγευμα*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Κλινήρης στο Αρεταίειο (ιδιωτικό) Nοσοκομείο και σε κατάσταση σοκ και κρίσης πανικού νοσηλεύεται Ε/κ δημόσιος υπάλληλος από τη Λευκωσία, 42 ετών, ο οποίος, κάτω υπό συνθήκες που διερευνώνται, αναγκάστηκε να μείνει σήμερα στον χώρο εργασίας του συνεχόμενα από τις 8 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα!

«Η κατάσταση του ασθενούς εξελίσσεται ομαλά και δεν εμπνέει οποιαδήποτε ανησυχία, θα πρέπει ωστόσο να πάρει τουλάχιστον πέντε ημέρες αναρρωτική άδεια» δηλώνουν στην AVANT GARDE οι θεράποντες.

Να σημειωθεί πως για τα τελευταία 19 συναπτά έτη, ο 42χρονος εργάζεται σε επαρχιακό ταχυδρομείο στην πρωτεύουσα και η προβλεπόμενη ώρα διακοπής της εργασίας του είναι στις 3 το απόγευμα. «Αυτό όμως που συνέβη σήμερα είναι πρωτοφανές, παράνομο και απαράδεκτο. Παραβιάζονται κατάφωρα όλα τα εργασιακά θέσμια», υπογραμμίζει στην εφημερίδα μας ο δικηγόρος του, που από την πρώτη στιγμή έσπευσε στο πλευρό του 42χρονου για να διεκδικήσει τα δίκια.

Καταγγελίες για περιστατικά υπερωρίας και κακομεταχείρισης δημοσίων υπαλλήλων από τους προϊσταμένους τους έχουν υπάρξει και στο παρελθόν, επισημαίνει στην εφημερίδα μας ο δικηγόρος, μιλάμε ωστόσο για υπερωρία της τάξεως της μίας, άντε το πολύ δύο ωρών.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ: Ιούδας Λάμπρου - «Το γυμνό αφήνει πολλά στη φαντασία»

«Επειδή γνωστά είναι τα στερεότυπα που επικρατούν εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων, θα προσέθετα μάλιστα πως είναι τακτικά κιόλας τα παράπονα που λαμβάνουμε από δημοσίους υπαλλήλους που έχουν αναγκαστεί να δουλέψουν μέχρι τις 5 το απόγευμα. Το σημερινό όμως έχει ξεπεράσει κάθε όριο! Μα να μείνει στη δουλειά μέχρι τις 7 που νύχτωσε; Μιλάμε για άνθρωπο οικογενειάρχη!» προστίθεται.

Σύμφωνα εξάλλου με ασφαλείς πηγές, φιλικά προσκείμενες στην οικογένεια του υπό κρίση πανικού υπαλλήλου, ο 42χρονος είχε προγραμματισμένο σήμερα το απόγευμα να κάνει τα απαραίτητα ψώνια του 13ου μισθού, αφού, όπως είναι γνωστό, στις επόμενες ημέρες αναμένεται να επικρατεί στην αγορά πανικός.

«Μα να μείνουμε τελευταία στιγμή για να πιάσουμε τα δώρα των μωρών; Τζι αν δεν βρίσκουμε πάρκινγκ τζαι γράψουν μας, ποιος θα πληρώσει το πρόστιμο», διερωτάται αναστατωμένη η 39χρονη σύζυγος, επίσης δημόσια.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Χριστόφορος έχει everyday match!*

Η συντακτική ομάδα της AVANT GARDE θα παρακολουθεί την υπόθεση από κοντά και δεν θα διστάσει να σας ενημερώσει για τυχόν αναπάντεχες ανατροπές και εξελίξεις.

*To παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.

Loader