Εκπονείται σχέδιο για παραλίες εμβολιασμένων στην Κύπρο*

Εκπονείται σχέδιο για παραλίες εμβολιασμένων στην Κύπρο*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Στο πλαίσιο της εκπόνησης αυστηρότερων και πιο στοχευμένων μέτρων πρόληψης για το επόμενο κύμα Covid-19, το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Τουρισμού μελετούν δημιουργικό σχέδιο διαχωρισμού των λουόμενων στην Κύπρο. 

Σε προκαταρκτικές συναντήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί λέχθηκε, μεταξύ άλλων, ότι ένα ακόμα κίνητρο πρέπει να δοθεί στους  εμβολιασμένους με τις δύο δόσεις κατά της Covid-19 αλλά και τους μονοδοσικούς εμβολιασμένους με Τζόνσον. 

Μετά από την πρώτη συνάντηση της διεπιστημονικής επιτροπής που συστάθηκε γι’ αυτό το σκοπό, στον προκαταρκτικό χάρτη κυκλώθηκαν -πρόχειρα σε αυτό το στάδιο- οι ποιοτικές παραλίες της ελεύθερης Κύπρου ενώ απορρίφθηκε η ακτογραμμή που φέρει πέτρες, πετραδάκια, φύκια και άμμο που κολλάει στην φτέρνα. 

Στις χρυσές αμμουδιές και τις οργανωμένες παραλίες της χώρας, με την επίδειξη της κάρτας εμβολιασμού, θα μπορούν να εισέρχονται άτομα που θα φέρουν ένα μπουκαλάκι αντισηπτικό 50ml, μωρομάντηλα με 80% αλκοόλ, μάσκα με θαλάσσιες παραστάσεις ενώ το dress code καθορίζεται ως μπλουζάκι με γκρόσια ή φανελάκι που να φέρει το σλόγκαν “I love Cyprus” σε neon αποχρώσεις. 

Από το σχέδιο υπάρχει η σκέψη να εξαιρεθούν όλοι όσοι θα κερδίσουν κουπόνια και εκπτώσεις που αφορούν στο προηγούμενο σχέδιο έτσι ώστε να μην παρατηρείται υπερφόρτωση και συγχρωτισμός στην ποιοτική ακτογραμμή της χώρας. 

Κάτω από το γενικό σλόγκαν “Τα ασφαλή μπάνια του λαού”, το Υπουργείο Υγείας και το Υφυπουργείο Τουρισμού ανακοινώνουν ότι με την λήξη του εν λόγω σχεδίου που ενδέχεται να αφορά σε ολόκληρο το μήνα Αύγουστο, θα δίδεται στον κάθε εμβολιασμένο λουόμενο και η δυνατότητα διεκδίκησης μίας κρέμας after sun ή aloe vera για ένα καλύτερο και πιο ασφαλές μαύρισμα.  


ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: 

Των εμβολίων οι κυπριακές φυλές*


Σύμφωνα με πηγές, η λίστα των παραλιών θα περιλαμβάνει όλες τις παραλίες της ελεύθερης Αμμοχώστου,  επιπλέον όλες όσες δεν παρουσιάζουν βραχώδη σύσταση ή και έντονα κύματα στην επαρχία Πάφου, όλες όσες δεν είναι ρηχά νερά έως το ένα χιλιόμετρο στην επαρχία Λάρνακας και καμία στην επαρχία Λεμεσού. 

Το ενδεχόμενο να δοθεί, βάση σχεδίου, οποιαδήποτε παραλία στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου θεωρείται απομακρυσμένο. 

*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα

Loader