Για πανδημία χριστουγεννιάτικων τραγουδιών προειδοποιούν ειδικοί*

Για πανδημία χριστουγεννιάτικων τραγουδιών προειδοποιούν ειδικοί*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Aυστηρές συστάσεις για τη λήψη καταπραϋντικών μέτρων γύρω από θέματα ψυχικής υγείας που κατά την περίοδο των Χριστουγέννων αναμένεται να επιδεινωθούν, απευθύνει στις κυβερνήσεις ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ).

Τα μέτρα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Οργανισμού, θα πρέπει να έχουν ως στόχο ν’ ανακουφίζουν τους πολίτες απ' τη ψυχική ταλαιπωρία που το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα υφίστανται επί καθημερινής βάσεως από τα κακά και ενίοτε πολύ κακά χριστουγεννιάτικα τραγούδια που για ακόμη μία φορά αναμένεται να παίζουν παντού. 

Προσπάθεια, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι το ανησυχητικό αυτό φαινόμενο που κάθε χρόνο τέτοια εποχή επιστρέφει δριμύτερο, να περιοριστεί σε φαινόμενο τοπικών επιδημιών και να μην πάρει διαστάσεις πανδημίας, γιατί φέτος έχουμε και τον κορωνοϊό και θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε, όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται.

Στην προσπάθεια μάλιστα, των ειδικών να μην εκτροχιαστεί η κατάσταση και να καταπολεμηθεί η διασπορά του εποχικού αυτού ιού στην κοινότητα, έχει ετοιμαστεί μία λίστα με συγκεκριμένα τραγούδια που πρέπει οπως και δήποτε να αποφεύγονται για να μην γίνονται τα νεύρα τσατάλια και να έχουμε έκτροπα.

Σε διεθνές επίπεδο, κόκκινος συναγερμός έχει εκδοθεί φυσικά για το Last Christmas με τον George Michael και το All Ι want for Christmas με την Mariah Carey τα οποία αμφότερα πρέπει να απαγορευτούν εντελώς. 

Εξειδικευμένες συστάσεις έχουν ωστόσο εκδοθεί από τους ειδικούς και για κάθε γλώσσα ξεχωριστά.

Τα τραγούδια σε ελληνικό στίχο που πρέπει ν’ απαγορευτούν αμέσως είναι πρώτα και κύρια το “Χριστούγεννα, Χριστούγεννα Ευτυχισμένα” με τη Δέσποινα Βανδή αφού σύμφωνα με τους ειδικούς μια χαρά μπορούν και γίνονται χωρίς εσένα ενώ αυστηρή σύσταση βρίσκεται σε εξέλιξη και για τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια του Μιχάλη Χατζηγιάννη όπως και γενικότερα για οποιαδήποτε τραγούδια του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πρέπει ούτως ή αλλιώς να καταργηθεί εντελώς, επισημαίνεται.

Κίτρινη προειδοποίηση έχει εκδοθεί και για τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια καλλιτεχνών με ονόματα όπως Θάνος Καλλίρης και Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, για τους οποίους επίσης έχει διαπιστωθεί υψηλός βαθμός επικινδυνότητας για πρόκληση ψυχικών νοσημάτων και αναστάτωσης.

*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα

Loader