Η μικρή Γκρέτα έρχεται Κύπρο!*

Η μικρή Γκρέτα έρχεται Κύπρο!*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Στο νησί μας αποφάσισε να έρθει η ποπ ακτιβίστρια, Greta Thunberg, όπως αποκάλυψε σε σημερινό, αναπάντεχό της ποστ, που κοινοποιήθηκε πριν από λίγο στο instagram.

Από το αγωνιστικό ιστιοφόρο Malizia στο οποίο βρίσκεται κάπου στη μέση του Ατλαντικού ωκεανού (υπενθυμίζεται πως η μικρή Γκρέτα δεν ταξιδεύει με αεροπλάνο επειδή είναι ρυπογόνο) η έφηβη ακτιβίστρια φαίνεται να βρήκε σήμα στο ίντερνετ και πόσταρε εξαιρετικά φιουρόζικο ποστ που κάνει την Κύπρο διεθνές ρεντίκολο στους εκατομμύρια followers.

«Οι πολιτικοί και οι θρησκευτικοί leaders στο μεσογειακό νησί της Κύπρου αδιαφορούν προκλητικά για το περιβάλλον και χτίζουν σε ολόκληρη την ακτογραμμή, διώκοντας τις καημένες, προστατευόμενες φώκιες του region!» έγραψε η μικρή Γκρέτα κάτω από φωτογραφία με τις διαβόητες επαύλεις στις Θαλασσινές Σπηλιές, που όπως σας πληροφορήσαμε πρόσφατα, πωλούνται για 2 περίπου εκατομμύρια έκαστη. «How dare they!» προσέθεσε η περιβαλλοντική ακτιβίστρια αποκαλύπτοντας πως αποφάσισε να συμπεριλάβει στο busy πρόγραμμά της επίσκεψη στο νησί μας, με σκοπό τον άμεσο τερματισμό της θλιβερής και απαράδεκτης αυτής κατάστασης.


ΤΑ ΛΑΦΑΖΑNEWS ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ: Η Μαντόνα αγόρασε σπίτι στους Τρούλλους!*


Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, φιλικά προσκείμενες στον κύκλο της ακτιβίστριας, η 16χρονη βρίσκεται σε επαφή και συντονισμό με ντόπιους περιβαλλοντιστές και εικάζεται πως ο ερχομός της στο νησί αναμένεται να λειτουργήσει ευεργετικά και ενδεχομένως καθοριστικά σε ό,τι αφορά στη ξέφρενη αντι-περιβαλλοντική πορεία της Κύπρου. Πληροφορίες που φέρουν τη Γκρέτα να έχει ενημερωθεί για την ύπαρξη και την κακή περιβαλλοντική πολιτική της Κύπρου ένεκα του σελέμπριτι συμπατριώτη μας, Τζο Λόου, ελέγχονται. Σε κάθε περίπτωση, θεωρείται βέβαιο πως τα βέλη της Γκρέτα εκτοξεύονται τοσό εναντίον της κυβέρνησης όσο και του Αρχιεπισκόπου.

Οι αρμόδιοι πάντως στην Κύπρο έχουν ήδη θορυβηθεί ενώ σιγουράκι πρέπει να θεωρείται η διενέργεια μεγάλης εκδήλωσης για θερμή υποδοχή της Γκρέτα στην Κύπρο.

Όπως πάντοτε, η AVANT GARDE θα μεταδίδει με εγκυρότητα και με συνέπεια όλες τις συνταρακτικές εξελίξεις.  


*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα


ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Cold brew το κεραστικό του Αρχιεπισκόπου στην ονομαστική του*

 

Loader