Κιτρινούθκια και χωρίς ρύπους τα τρένα που έρχονται Κύπρο*

Κιτρινούθκια και χωρίς ρύπους τα τρένα που έρχονται Κύπρο*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Καλή χρονιά, χρόνια πολλά και ό,τι καλύτερο μας εύχεται σήμερα ο φανταστικός Υπουργός μας, με μια απρόσμενη ανακοίνωση που σκορπά παντού χαρές και πανηγύρια, επιτέλους, δηλώνει, η Κύπρος μας εκσυγχρονίζεται και αποκτά εντός του 2020 γρήγορα, μοντέρνα, κιτρινούθκια στο χρώμα και φιλικά στο περιβάλλον τρένα που θα συνδέουν όλες τις πόλεις μεταξύ τους και θα επιλύσουν μια και καλή το κυκλοφοριακό και περιβαλλοντικό μας πρόβλημα.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου μας αν τα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων εντός των πόλεων θα προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα με τα τρένα και τους υπερσύγχρονους σταθμούς τους που θα κτιστούν σε χρόνο ρεκόρ, ο φανταστικός Υπουργός απάντησε καταφατικά υπογραμμίζοντας πως όλα πάνε ρολόι και μέχρι τα Χριστούγεννα του χρόνου θα έχουμε απεξαρτηθεί πλήρως απ’ το αυτοκίνητο. Ειναι άλλωστε και η μικρή Γκρέτα που μας πιέζει για το περιβάλλον και τους ρύπους, συμπληρώνει, δεν μας παίρνει να καθυστερήσουμε κι άλλο διαβεβαιώνοντας πως τα νέα τρένα θα πληρούν όλες τις οικολογικές προδιαγραφές και δεν θα εκπέμπουν καθόλου ρύπους.

Σε μια άλλη εξέλιξη, ο δήμος Λευκωσίας έχει ανακοινώσει πως ανήμερα Πρωτοχρονιάς η πλατεία Ελευθερίας ολοκληρώνεται πλήρως και παραδίδεται στο κοινό χωρίς τίποτα να εκκρεμεί να γίνει ενώ οι έντονες φήμες που θέλουν εδώ και καιρό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να προβαίνει εντός της νέας χρονιάς στον εκ νέου ριζικό ανασχηματισμό της κυβέρνησης, με αυξημένη συμμετοχή γυναικών και νεαρότερων ηλικιακά ατόμων, μένει απλώς να επιβεβαιωθούν.

Η νομοθεσία πάντως για τεκνοθεσία παιδιών από γκέι ζευγάρια θεωρείται σιγουράκι πως φέτος θα υπερψηφιστεί ενώ ευχάριστες είναι οι εξελίξεις και από το περιβαλλοντικό μέτωπο, αφού με νέα νομοθεσία που ισχύει από την πρώτη χρόνου έχει απαγορευτεί πια ρητά και με όλες τις απαραίτητες ρήτρες η ανέγερση οποιουδήποτε κτίσματος σε απόσταση μικρότερη του ενός χιλιομέτρου απ’ τις ακτές μας. Οι επαύλεις στις Θαλασσινές Σπηλιές κατεδαφίζονται και οι δεντροφυτεύσεις από το κράτος συνεχίζονται κανονικά.


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Του μπήκε καλά του Ψινάκη


Σε ό,τι αφορά στο Κέντρο Φιλοξενίας προσφύγων αυτο κλείνει οριστικά αφού πια έχουν βρεθεί οι τρόποι ομαλής ενσωμάτωσης στη φιλόξενη κοινωνία μας ενώ λήξαν πρέπει να θεωρείται και το θέμα του κατώτατου μισθού και της διαφοράς στις αμοιβές μεταξύ άντρων και γυναικών. Τα 1000 ευρώ θεσπίζονται ως υποχρεωτικά κατώτατος μισθός για όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες και οι όποιες διαφορές παρατηρούνταν μέχρι σήμερα στις αμοιβές μεταξύ αντρών και γυναικών παύουν να υφίστανται.

*To παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα


ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΑΦΑΖΑnews ΕΔΩ



ΚΑΝΕ LIKE ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΛΑΦΑΖΑNEWS ΣΤΟ FACEBOOK ΕΔΩ 


Loader