Κύπρος: Έρχεται συναυλία σε φορτηγό με Στέλλα Γεωργιάδου*

Κύπρος: Έρχεται συναυλία σε φορτηγό με Στέλλα Γεωργιάδου*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Μετά την πολύ επιτυχημένη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στους δρόμους της Αθήνας, χθες, όπου η δημοφιλής Ελληνίδα τραγουδίστρια βγήκε σ’ ένα φορτηγό σκορπώντας αισιοδοξία, η Κύπρος μας όπως πάντα εμπνέεται και ακολουθεί και βγάζει στους δρόμους ντόπια και αγαπημένη, δική μας τραγουδίστρια. Όπως έγινε γνωστό μόλις πριν από λίγο, η υπέροχη Στέλλα Γεωργιάδου πρόκειται να πραγματοποιήσει τη δική της συναυλία σε φορτηγό, στους δρόμους της Αραδίππου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες Αραδιππιώτη συντάκτη, η viral πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων ενθουσίασε πολύ τον Δήμαρχο της Αραδίππου και η γνωστή τραγουδίστρια Στέλλα Γεωργιάδου ήταν χωρίς δεύτερη σκέψη η πρώτη του επιλογή.

«Η Στέλλα μας είναι παιδί της Κύπρου, περνάει την καραντίνα της σε φάρμα στη Σκαρίνου, έχει προσφέρει πολλά στην πατρίδα μας και στην Αραδίππου ιδιαίτερα είναι πάρα, πάρα πολύ αγαπητή. Σε μια προσπάθεια λοιπόν τόνωσης του ηθικού των συνδημοτών Αραδιππιωτών, οι οποίοι να σημειωθεί πως έχουν αναστατωθεί πολύ από την τρέχουσα κρίση, ζητήσαμε από τη Στέλλα όπως πραγματοποιήσει τη δική της συναυλία σε φορτηγό, αντίστοιχη μ’ αυτήν που είδαμε στους δρόμους της Αθήνας χθες» δηλώνει ο Δήμαρχος.

Σε ό,τι αφορά στο ρεπερτόριο της συναυλίας, αυτό δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί, θεωρείται εντούτοις βέβαιο πως η τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει ζωντανά όλα τα γνωστά της χιτάκια ενώ δεν αποκλείεται να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα και μερικά παραδοσιακά κυπριακά τραγούδια, για περαιτέρω τόνωση φρονήματος και ηθικού.

Ανεπιβεβαίωτες παραμένουν εξάλλου οι πληροφορίες που θέλουν τον γειτονικό Δήμο Λάρνακας να επεξεργάζεται αντίστοιχη εκδήλωση με τη μία και μοναδική Άννα Βίσση, η οποία όπως είναι παγκοσμίως γνωστό κατάγεται από τη Σκάλα.

*To παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα

Loader