Κύπρος: Free spirit νεαρός πίστεψε στον κορωνοϊό*

Κύπρος: Free spirit νεαρός πίστεψε στον κορωνοϊό*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Φορώντας μπαντάνα, φαρδύ αέρινο παντελόνι και μπίρκενστογκ, και λίγο προτού στρίψει το δεύτερο τσιγάρο της μέρας, ο 27χρονος free spirit εναλλακτικός νεοχίπης, Λούης Δημητρίου από τη Λευκωσία, δήλωσε στον δημοσιογράφο αντισυμβατικής ζωής της εφημερίδας μας πως πιστεύει στον κορωνοϊό.

«Ε φίλε να σου πω την αλήθκεια, εν βλέπω γιατί να μας περιπαίζουν. Πιστέφκω πως ο ιός εν αληθινός» δήλωσε πριν από λίγο ο Λούης.

«Σίουρα ενιμπορώ να ξέρω με λεπτομέρειες την προέλευση του ιού, αφού, παρά τις ενδείξεις, τούτο εν κάτι που ακόμα εν αποδείχτηκε με βεβαιότητα, όπως όμως τόσες σιηλλάες επιστήμονες τζαι γιατροί σε ούλον τον κόσμο επιβεβαιώνουν καθημερινά, ο ιός υπάρχει τζαι εν αληθινός. Πεθανίσκουν τόσοι ανθρώποι κάθε μέρα ρε φίλε, τζαι άλλοι τόσοι προκύπτουν ως θετικά κρούσματα, κύριε ελέησον πιον, γιατί να μας περιπαίζουν».

Καλά, δεν πιστεύεις πως όλο αυτό είναι μια παγκόσμια συνωμοσία με σκοπό να μας καθυποτάξουν και να περιορίσουν τις ελευθερίες μας, τον ρώτησε ο δημοσιογράφος μας.

«Οι ρε φίλε εν το πιστέφκω. Κοίτα, αν αρκετοί πολιτικοί τζαι επιχειρηματίες χρησιμοποιούν τον ιό ως αφορμή για να κάμουν τα δικά τους εν άλλο θέμα τζαι τούτο νομίζω πως ήδη συμβαίνει. Να πιστέψω όμως πως ιός εν υπάρχει τζαι φοιτσιάζουν μας χωρίς λόγο, οι ρε φίλε, τούτο εν το πιστέφκω. Γιατί να θέλουν να με περιπαίξουν τόσες σιηλλάες επιδημιολόγοι τζαι γιατροί που ούλον τον κόσμο, ήντα όφελος έχουν; Ήντα μπου έχουν να κερδίσουν; Εν δυνατόν τόσες πολλές σιηλλιάες επιστήμονες που εφάσιν τη ζωή τους μες τα βιβλία να εξυπνήσαν ένα πρωί τζαι να είπαν άτε πάμε να περιπαίξουμε ούλο τον πλανήτη; Πώς γίνεται να υπάρχουν αρνητές του ιού, πραγματικά απορώ».

«Καλά, εσύ που είσαι free spirit δεν ενοχλείσαι από τη συνεχή και συστηματική καταπάτηση των πολιτικών σου ελευθεριών;»

«Eνοχλούμαι ρε φίλε, εν ενοχλούμαι, τι να κάμω όμως; Έχουμε μια πανδημία τζαι πρέπει να ακούμε τους ανθρώπους που ξέρουν πέντε πράματα παραπάνω, για να περάσει όσο πιο γλήορα γίνεται. Πώς να το κάμουμε δηλαδή. Τωρά είπα σου, αν αρκετοί επιτήδειοι χρησιμοποιούν τον ιό ως αφορμή για να κάμνουν παρανομίες, άλλο θέμα τζίνο. Τζιαμέ, μάλιστα, να αντιδράσουμε. Αλλά οι τζαι να θέλω να κάμω επαναστάση για ένα ψέμα που ένεν ψέμα. Εν τόσο δύσκολο δηλαδή να τα ξεχωρίσουμε μες την κελλέ μας; Εν καταλάβω».

Η συντακτική ομάδα της AG θα συνεχίσει να έχει τις κεραίες της ανοιχτές μήπως εντοπιστούν και άλλοι free spirit συμπολίτες μας που τελικά πίστεψαν στον ιό.

*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία (;) σχέση έχει με την πραγματικότητα

Loader