Κύπρος-Κορονοϊός: Υποχρεωτική η Θεία κοινωνία σε αεροδρόμια και λιμάνια*

Κύπρος-Κορονοϊός: Υποχρεωτική η Θεία κοινωνία σε αεροδρόμια και λιμάνια*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Εύσημα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας έχει λάβει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον επικεφαλής του ΠΟΥ Τέντρο Αντχανόμ Γκεμπρεεσούς.

Ο κ. Γκεμπρεεσούς δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η Κύπρος έχει συντονιστεί πλήρως με την στρατηγική του Παγκόσμιου Οργανισμού, ενώ έχει λάβει επιπλέον εναλλακτικά και πολύ θεϊκά μέτρα για αντιμετώπιση του σοβαρού αυτού προβλήματος. 

Ειδικότερα, η Κυπριακή Δημοκρατία δέχτηκε τα συγχαρητήρια του διεθνούς Οργανισμού για την επιθετική ετοιμότητα που επέδειξε σε σχέση με την διαχείριση του COVID-19. 

Καθώς σε όλο τον κόσμο η επιδημία έχει προκαλέσει χάος στις επιχειρήσεις, στον τουρισμό, στις αθλητικές διοργανώσεις και στα εκπαιδευτικά ιδρύματα, με εκατομμύρια μαθητές, η Κυπριακή Δημοκρατία μέσω του κλεισίματος τεσσάρων μόλις οδοφραγμάτων πέτυχε να μην σημειωθεί ούτε και ένα κρούσμα της επιδημίας.

Επιπλέον, και μετά από τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Μόρφου, επιβεβαιώθηκε και πρόκειται να τεθεί σε λειτουργία (διπλής ανάγνωσης) υποχρεωτικά η Θεία κοινωνία σε όποιον εισέρχεται στην χώρα. 


ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Μητροπολίτης Μόρφου λέει ότι “Ο Κορονοϊός είναι αποτέλεσμα αμαρτίας και κακίας”


Ως αποτέλεσμα αμαρτίας και κακίας που είναι ο COVID-19, η Κυπριακή Δημοκρατία αποφάσισε επιπλέον ότι μόνο μέσω της υποχρεωτικής Θείας Κοινωνίας μπορούν να προληφθούν κρούσματα που θα οδηγήσουν σε εξάπλωση της επιδημίας. 

Για τον λόγο αυτό, εκκλησία και κυβέρνηση συναποφάσισαν όπως τεθεί σε εφαρμογή η αναγκαστική θεία κοινωνία σε λιμάνια και αεροδρόμια ως επίσης και στα υπόλοιπα οδοφράγματα που έχουν απομείνει ανοιχτά. 

Αναμένεται ότι μετά από τα μέτρα αυτά, η Κύπρος ενδέχεται να προταθεί ακόμα και για Νόμπελ Υγείας, εάν δεν παρουσιαστεί κρούσμα έως και τον Απρίλη του 2020. 

Οι ρεπόρτερ της AVANT GARDE θα παρακολουθούν το θέμα στενά, από τα χαρακώματα των αντισκήνων, που, με πλήρη επαγγελματισμό και σύμφωνα με τις ευρωπαικές προδιαγραφές, έχουν στηθεί έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

*To παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.

Loader