Μετά την Μπρουκ, στη σειρά του Αντρέα Γεωργίου κλείνει συμβόλαιο και η Λόρα Ίνγκαλς*

Μετά την Μπρουκ, στη σειρά του Αντρέα Γεωργίου κλείνει συμβόλαιο και η Λόρα Ίνγκαλς*

Λαφαζαnews γιατί τα σκέτα news είναι boring

Ξεφεύγει επικίνδυνα από πλευράς celebrity-cast-του-μακρινού-παρελθόντος η σειρά του πολύ πετυχημένου ηθοποιού, σκηνοθέτη και παραγωγού Αντρέα Γεωργίου

Μετά την Μπρουκ από την Τόλμη και Γοητεία (διάβασε τα σχετικά εδώ και enjoy), ο διασημότερος και από τον Μακάριο Κύπριος, κατάφερε να κλείσει συμβόλαιο και με την Λόρα Ίνγκαλς από τη σειρά Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι.  

Όλοι θυμόμαστε βέβαια την μικρή Λόρα που έτρεχε ανέμελη στα λιβάδια, με τη σειρά να προβάλλεται τα χρόνια της ανέμελης νιότης μας από το ΡΙΚ. 

Η επιλογή της Λόρας, όπως μας ανέφερε σε αποκλειστική δήλωση ο Γεωργίου, "έγινε έπειτα από σοβαρή και ισορροπημένη σκέψη". 

"Θελήσαμε να συνδέσουμε με κάποιο τρόπο τη δημοσιογραφική -όπως θα εμφανίζεται- ιδιότητα της πολύ-celebrity-για-να-τη-λησμονήσουμε Μπρουκ, με την ανεμελιά και το φολκλόρ της Λόρας που επίσης άφησε εποχή. Καλέσαμε και τις δύο κυρίες να παρευρεθούν στην Κέρκυρα για να δούμε από κοντά πως θα δέσει το γλυκό". 

Σε ερώτηση του ρεπόρτερ μας κατά πόσο θα αναγνωρίσουν τις δύο κυρίες μετά από τόσα χρόνια, ο Γεωργίου μάς απάντησε ότι ζήτησε από τις δύο ηθοποιούς να κρατάνε στο αεροδρόμιο φωτογραφίες που θα αναδεικνύουν το πετυχημένο παρελθόν τους.  Brooke

  laura

Ο ρεπόρτερ μας θα συνεχίσει να παρακολουθεί το πολύ hot αυτό θέμα και θα επανέλθει. 

 *Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Σε σειρά του colgate-smile Αντρέα Γεωργίου θα παίξει η Μπρουκ 


 

Loader