Μυστήρια υπόθεση 42χρονου που δεν έκανε ποστ για εμβόλιο*

Μυστήρια υπόθεση 42χρονου που δεν έκανε ποστ για εμβόλιο*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring.

Μεγάλο μυστήριο με αναπάντητα και βασανιστικά ερωτήματα προκαλεί υπόθεση 42χρονου, ο οποίος δεν δημοσίευσε ακόμα εμψυχωτικό ποστ στο Facebook με το εμβόλιο.

Σύμφωνα με τον συντάκτη κανόνων σωστής και ενδεδειγμένης συμπεριφοράς στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο εν λόγω 42χρονος είναι χωρίς αμφιβολία και διασταυρωμένα 42χρονος, δεν φέρεται να παρουσιάζει συμπτώματα αρνητή του ιού και ούτε πρόκειται για άτομο που έχει παρατηρηθεί να αμφισβητεί τη σημαντικότητα των εμβολίων. Έχει επιπλέον θεαθεί από γείτονες να μπαινοβγαίνει επανειλημμένα σήμερα στο σπίτι του και είναι σίγουρα ζωντανός και καλά στην υγεία του.

«Ωστόσο, δεν έκανε ακόμα ποστ στο Facebook με το εμβόλιο!», υπογραμμίζεται.

Σε ερώτηση των ειδικών αστυνομικών-πολιτών που εκπροσωπούν τον Ουλαμό Πρόληψης Διαδικτυακών Εγκλημάτων γιατί δεν έβγαλε έστω μία σέλφι όπου να φαίνεται ο ίδιος με το εμβόλιο, οικείο πρόσωπο του 42χρονου φέρεται να ισχυρίστηκε πως η κάμερα του κινητού του είναι προβληματική και θολή και πως η δημοσίευση φωτογραφιών τύπου σέλφι είναι ούτως ή αλλιώς κάτι που δεν συνηθίζει να πράττει ο ίδιος στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Ο πραγματικός λόγος που χώρισαν Bill Gates και Melinda*


Σε άλλη ερώτηση των ειδικών αστυνομικών-πολιτών που εκπροσωπούν τον Ουλαμό Πρόληψης Διαδικτυακών Εγκλημάτων γιατί δεν δημοσίευσε τουλάχιστον ένα ποστ που να περιέχει έστω μόνο κείμενο για την εμπειρία του από τον εμβολιασμό και όχι φωτογραφία, προβλήθηκε το επιχείρημα πως χωρίς φωτογραφία τα likes είναι πάντα λιγότερα και ίσως ο 42χρονος να προτίμησε να μην να το διακινδυνεύσει.

H μυστήρια υπόθεση θα συνεχίσει να διερευνάται από τον Ουλαμό μέχρι την πλήρη και οριστική διαλεύκανσή της.

Καλό και γρήγορο εμβολιασμό σε όλες και όλους μας να ευχηθούμε!

*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα 

Loader