Ο πραγματικός λόγος που χώρισαν Bill Gates και Melinda*

Ο πραγματικός λόγος που χώρισαν Bill Gates και Melinda*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring.

Η ανακοίνωση του χωρισμού των δύο διάσημων εκατομμυριούχων έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία και όλοι έσπευσαν να κάνουν υποθέσεις για τους πιθανούς λόγους που οδήγησαν τους δύο επιχειρηματικούς συμμάχους να χωρίσουν τα χωράφια τους. 

Στα πολλά που ειπώθηκαν και με τις φήμες να οργιάζουν, η ιστοσελίδα truehoax.com αποκάλυψε σήμερα το πρωί τον πραγματικό λόγο στον οποίο οφείλεται το διασημότερο ίσως διαζύγιο του αιώνα μας. 

Σύμφωνα με φιλικό πρόσωπο, πολύ κοντά στην οικογένεια Gates, η Melinda και ο Bill αντιμετώπιζαν μεγάλα προβλήματα από το περσινό έτος όταν και φούντωσε η πανδημία. 

Η Melinda υποστήριζε ότι επιχειρηματικά είναι λανθασμένο να μπει τσιπάκι 5G στα εμβόλια κατά της πανδημίας και επέμενε να μπει τσιπάκι 6G. “Πρέπει να κοιτάμε μπροστά”, φέρεται να δήλωσε στον σύζυγό της που αποφάσισε να το πάρει one step at a time και να φυλάξει κάτι και για την επόμενη πανδημία. 


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: 

Μυστήρια υπόθεση 42χρονου που δεν έκανε ποστ για εμβόλιο*


Το ζευγάρι φαίνεται να μην κατάφερε να λύσει τις οικογενειακές-επιχειρηματικές του διαφορές με αποτέλεσμα να καταλήγουμε σήμερα να έχουμε την έγνοια (κλειδαμπαρωμένοι στο σπίτι μας και αρκετοί χωρίς δουλειά) πως θα καταφέρουν να χωρίσουν την αμύθητη περιουσία τους. 

Λόγω ψυχολογικών προβλημάτων, η στήλη δεν θα παρακολουθεί στενά το θέμα και να σας ενημέρωνει.  

*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα 

Loader