Πατέντα για σούβλα χωρίς κρέας αιτήθηκε Κύπριος vegetarian*

Πατέντα για σούβλα χωρίς κρέας αιτήθηκε Κύπριος vegetarian*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Με αφορμή το φαγοπότι της Τσικνοπέμπτης, κύπριος Vegan βρήκε την ευκαιρία να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. 

Εδώ και μία δεκαετία, ο Κύπριος Vegetarian που δεν επιθυμεί στο παρόν στάδιο να αποκαλύψει το όνομά του, εργάζεται αργά και σταθερά πάνω στη δημιουργία εναλλακτικής σούβλας χωρίς κρέας.

Όπως ανέφερε στην Avant Garde, o χημικός στο επάγγελμα Κύπριος, θεωρεί ότι έφτασε ώρα να εξυπηρετηθούν οι διατροφικές ανάγκες των καταναλωτών που αναζητούν εναλλακτικές για να εμπλουτίσουν την καθημερινή τους διατροφή.

Επιπλέον, επιβάλλεται να κλείσει το χάσμα της αποξένωσης που δημιουργείται μέρες όπως την Τσικνοπέμπτη και την Κυριακή του Πάσχα, όταν και οι vegetarians εβρίσκονται σε παρέες που τσικνίζουν προιόντα τα οποία οι ίδιοι δεν επιθυμούν να καταναλώσουν. 

Ολοκληρώνοντας την επιστημονική του έρευνα και με στόχο να μη θυσιάσει τη γεύση και την απόλαυση, ο Κύπριος vegan έρχεται να δώσει την απάντηση με τη σούβλα χωρίς κρέας. 

Όπως ενημερωνόμαστε, η σούβλα αυτή θα παρασκευάζεται μόνο από φυτικά συστατικά  και θα διαθέτει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, πλούσιες φυτικές ίνες και λιγότερα λιπαρά από την αντίστοιχη σούβλα με κρέας. Η σύνθεση της σούβλας χωρίς κρέας μπορεί να συμπληρωθεί από λαχανικά και sauces, όπως η μουστάρδα, η κέτσαπ και η vegan mayo sauce. 


ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΣΙΚΝΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΔΩ: Πόσο vulgar και πρωτόγονο πράμα είναι η τσίκνα;


Σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε με τον δημιουργό της εναλλακτικής σούβλας, ο ίδιος προτίθεται να διεκδικήσει το αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης της εν λόγω σούβλας (πατέντα) απαγορεύοντας σε άλλους να χρησιμοποιούν τους Σύνιακες της κατοχυρωμένης μέθοδου, ουσία ή μηχανισμό χωρίς την άδειά του. 

Το όλο εγχείρημα αυτή τη στιγμή… ψήνεται και σύντομα αναμένονται επιχειρηματικές συναντήσεις που θα καταλήξουν σε συμφωνίες έτσι ώστε να φτάσει στα ψυγεία των κυπριακών κρεοπωλείων και υπεραγορών. 


 *To παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.


 

Loader