Ξέφρενη Κυριακή για παρέα 40άρηδων πέρασε με συζήτηση για την πλατεία Ελευθερίας*

Ξέφρενη Κυριακή για παρέα 40άρηδων πέρασε με συζήτηση για την πλατεία Ελευθερίας*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Σε τρικούβερτο γλέντι εξελίχθηκε ακόμα μία διαδικτυακή συνάντηση μέσω Zoom που είχε διοργανώσει παρέα σαραντάρηδων. 

Οι διαμένοντες στο κάθε σπίτι ξεχωριστά, σύμφωνα με πληροφορίες, υπό τη συνοδεία κοκτέιλ που παρήγγειλαν από το Lost + Found, οδηγήθηκαν σε ξέφρενες τηλεσυζητήσεις από τους καναπέδες των σπιτιών τους με κύριο θέμα το μερικό άνοιγμα της πλατείας Ελευθερίας. 

Όσοι δεν εβρίσκονταν σε καραντίνα φέρονται να έκαναν bullying στους υπόλοιπους αφού κατάφεραν να περπατήσουν στην πολυαναμενόμενη πλατεία και να αποσπάσουν φωτογραφικό υλικό. 

Οι υπόλοιποι, φορείς του ιού Covid-19 ή/και επαφές κρουσμάτων, θέλοντας να μάθουν ακόμα περισσότερα αφού δεν πίστευαν στα αυτιά τους, ζήτησαν από τον party animal της παρέας να πάει στην περιοχή για live streaming. 


ΔΕΣ ΕΔΩ: H Πλατεία Ελευθερίας άνοιξε - Νυχτερινές φώτο από τα κάτω διαζώματα


Στο τσακίρ κέφι και με άλλα δύο delivery να μεσολαβούν στο σαλόνι του σπιτιού του, ο party animal ξεσηκώθηκε και όδευσε προς την Πλατεία για να τραβήξει το επίμαχο βίντεο έως ότου ένας αστυνομικός τον πλησίασε, με την τρελή βραδιά να κοστίζει στον σαραντάχρονο 300 ευρώ. 

Το ρολόι έδειχνε 21:36 οπότε, με την επιστροφή του σπίτι, το ξέφρενο πάρτι στο Zoom διαλύθηκε μεμιάς. 

Η Avant Garde προσπαθεί να έρθει σε επαφή με τον party animal και την παρέα του και να εξασφαλίσει το παράνομο βίντεο της Πλατείας Ελευθερίας που τραβήχτηκε μετά τις 9 η ώρα το βράδυ. 

*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.

Loader