Τα νέα boutique hotels που έρχονται Κύπρο

Τα νέα boutique hotels που έρχονται Κύπρο

Θα λειτουργήσουν σε Λευκωσία και Λεμεσό

Οι φωτογραφίες είναι από ξενοδοχεία της αλυσίδας που ήδη λειτουργούν σε άλλες χώρες

Άρχισαν οι εργασίες για το NYX Hotel Nicosia .Το νέο ξενοδοχείο της Λευκωσίας θα ανεγερθεί στο κτήριο της πρώην Λαϊκής στην Λεωφόρο Μακαρίου 11, με εμβαδόν 5.600 τ.μ το οποίο θα ανακαινιστεί ώστε να λειτουργήσει ως μπουτίκ ξενοδοχείο 14 ορόφων.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του Nicosia First, το ξενοδοχείο θα έχει 198 δωμάτια. To ξενοδοχείο είναι μέλος της Fattal Hotel Group και στη Λευκωσία θα είναι έτοιμο το 2021.

γσγσγσ

Πέρα από τη Λευκωσία, ο όμιλος ανακοίνωσε και την επέκτασή του στη Λεμεσό. Για την ακρίβεια στην παραλιακή λεωφόρο (οδός Χριστόδουλου Χατζηπαύλου 137) θα ανοίξει τις πύλες του το NYX Hotel Limassol. Η δυναμικότητά του θα φτάνει 135 δωμάτια και το έργο θα παραδοθεί εντός του 2022.


ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ας μιλήσουμε για την κυπριακή ταβέρνα


To brand name NYX υπάγεται στα Leonardo Hotels του ομίλου Fattal και έχει αρχίσει να επεκτείνεται στην ευρωπαϊκή αγορά, με τη Βαρσοβία να είναι μία από τις πόλεις που θα αποκτήσουν το 2020 το επόμενο NYX Hotel. Το ιδιαίτερο στην υπόθεση είναι ότι η ονομασία των NYX Hotels έχει ελληνική προέλευση, καθώς οι ισραηλινοί ιδιοκτήτες της εταιρείας έδωσαν το εν λόγω όνομα στη σειρά ξενοδοχείων τους από τη θεότητα που προσωποποιούσε τη νύχτα στην αρχαία ελληνική μυθολογία, τη Νυξ.

φαφαφα

Loader