Η Κακοπετριά τον Αύγουστο φιλοξενεί το Beer and Vine Country Festival

Η Κακοπετριά τον Αύγουστο φιλοξενεί το Beer and Vine Country Festival

Καλεσμένος της διοργάνωσης είναι ο γνωστός τραγουδιστής Πάνος Καλλίδης

Ένα από τα μεγαλύτερα χωριά της ορεινής Κύπρου και της οροσειράς του Τροόδους, η γραφική Κακοπετριά φιλοξενεί τον Αύγουστο ένα φεστιβάλ, το Beer and Vine Country Festival την παραμονή του δεκαπενταύγουστου.

Φέτος στις 14 Αυγούστου πάμε Κακοπετριά για ένα ακόμη λόγο. Διοαργανώνεται για πρώτη φορά το Beer and Vine Country Festival που στόχο έχει να αναδείξει τοπικούς παραγωγούς μπίρας και κρασιού. Παράλληλα, το φεστιβάλ στοχεύει να φέρει πιο κοντά νέες ετικέτες μπίρας και κρασιών με τον κόσμο της ορεινής υπαίθρου της Κύπρου. 

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 14 Αυγούστου από τις 18:00 το απόγευμα μέχρι το ξημέρωμα. Ο γνωστός χώρος στάθμευσης της Κακοπετριάς θα αναδιαμορφωθεί ανάλογα ώστε να φιλοξενηθούν εκεί ειδικά περίπτερα απο φαγητά,ποτά-παγωμένες μπίρες και κρασιά προς πώληση και γευσιγνωσία. 

Ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής Πάνος Καλλίδης θα ανέβει στη σκηνή για να μας διασκεδάσει με τις επιτυχίες του, τα δικά του και άλλα αγαπημένα τραγούδια που θα εμρηνεύσει για τον κόσμο που θα παρευρεθεί στη μεγάλη αυτή γιορτή της Κακοπετριάς. Το φεστιβάλ αρχίζει στις 18:00 με μουσική από Dj μέχρι να αναλάβει τα ηνία της διασκέδασης ο Πάνος Καλλίδης. 

6

Κυριακή 14 Αυγούστου, χώρος στάθμευσης Κακαπετριάς, 18:00-00:00. 

Είσοδος: 10 ευρώ με ποτό

κάτω των 12 ετών δωρεάν

Loader