Ιωνάς Νικολάου για πάντα, για ούλλες τες ημέρες*

Ιωνάς Νικολάου για πάντα, για ούλλες τες ημέρες*

Ιωνάς Νικολάου για πάντα, για ούλλες τες ημέρες*
Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Μόλις έσκασε (σαν βόμβα, για να είμαστε πιο κλισέ) η είδηση πως παίρνει παράταση η αποχώρηση Ιωνά και ότι ο υπουργός της καρδιάς μας θα παραμείνει στο υπουργείο Δικαιοσύνης, εν τέλει, μέχρι και την 1η Ιουνίου.

Με ετούτα (βλέπε CSI Μιτσερό) και με εκείνα (αυτοκτονίες στις φυλακές, εξιχνίαση πενταπλού φονικού στην Αγία Νάπα κλπ κλπ) η θητεία του Νικολάου, όπως ανακοίνωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρου-Πρου, παρατείνεται.

Η δεκαπενθήμερη παράταση, γκολ και πέναλτι στην γκόμενα απέναντι, οφείλεται στο ότι ο κ. Νικολάου δεν έχει προλάβει να μαζέψει τα προσωπικά του αντικείμενα από το γραφείο του, ούτε και την καφετιέρα του που ως γνωστόν απαγορεύτηκε ως μηχάνημα στις κρατικές υπηρεσίες.

Σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε ο ειδικός μας υπουργικός συντάκτης με τον κ. Νικολάου, η απάντηση του πρώην (νυν) υπουργού στην ερώτηση "Γιατί δεν φεύγετε είπαμε;" ήταν:

"Είναι πολλές οι ευχαριστήριες επιστολές, είναι μεγάλη και δύσκολη στην μεταφορά της η καφετιέρα. Δώστε μου ακόμα λίγο χρόνο, κι εμένα και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για να δούμε ποιος θα με διαδεχθεί", εξάλλου, συμπλήρωσε "Για την θέση που κατέκτησε η Αστυνομία στο ρεκόρ Γκίνες δεν λέτε τίποτα. Μόνο να με κράζετε ξέρετε".

Ο συντάκτης μας διαβεβαίωσε τον πρώην (νυν) Υπουργό που αυτή δεν είναι η δημοσιογραφική του πρόθεση και μακάρι να έμενε για πάντα μαζί μας, για ούλλες τες ημέρες.

Η Avant Garde θα παρακολουθεί το πακετάρισμα των προσωπικών αντικειμένων του Ιωνά Νικολάου και θα σας κρατά ενήμερους.

* Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα

Loader