Καταργούνται τα unisex σχολεία στην Κύπρο*

Καταργούνται τα unisex σχολεία στην Κύπρο*

Καταργούνται τα unisex σχολεία στην Κύπρο*
Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

«Tέρμα ο εμπροσθοδρομισμός» γράφει το καινούριο, ευφάνταστο σλόγκαν σε μορφή banner που αναρτήθηκε σήμερα το πρωί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και που προϊδεάζει για νέες, σαρωτικές και οπισθοδρομικές αλλαγές στην εκπαίδευση.

Σύμφωνα με τον κομιλφό μας συντάκτη, καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, Υπουργείο Παιδείας και εκπαιδευτικές οργανώσεις θυσίασαν πολύτιμο χρόνο από την άδειά τους και επεξεργάστηκαν με περισσή σχολαστικότητα τις αδυναμίες, τα κενά και τους (επικίνδυνους, όπως επισημαίνεται) νεωτερισμούς που διέπουν τους σχολικούς μας κανονισμούς, καταλήγοντας σε αποφάσεις που αναμένεται να φέρουν τα μπρος - πίσω στην Παιδεία μας.

«Σκοπός είναι να επιστρέψουμε σε μια εποχή γνήσια, ανόθευτη και πιο σωστή», αναφέρει ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας. «Πρέπει οι μαθητές και οι μαθήτριες μας να αρχίσουν να γαλουχούνται ξανά με τα εθνικά ιδανικά της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας, χωρίς αμαρτωλές παρεκτροπές και χωρίς νεωτεριστικές εκτροπές».

Και συνεχίζει η ανακοίνωση: «Οι τροποποιήσεις στους κανονισμούς και οι αλλαγές που θα εισαχθούν στα σχολεία μας σκοπό έχουν να αποκαταστήσουν την τάξη, την ευημερία και την ασφάλεια των μαθητών μας διασφαλίζοντας ταυτοχρόνως την παρθενία τους και την απαγόρευση των μεταξύ τους ερωτικών περιπτύξεων».

Μπορεί μέσα στο Σαββατοκύριακο μόνο τα κολάν και οι ψεύτικες βλεφαρίδες να εγιναν viral, διευκρινίζει ο κομιλφό μας συντάκτης, οι αλλαγές ωστόσο θα είναι πολύ μεγαλύτερης έκτασης και συμπεριλαμβάνουν ακόμη και την κατάργηση των μικτών σχολείων.

Αυτή είναι η βασική πηγή του κακού στην Παιδεία μας

Η κοινωνία μας έχει ξεπέσει. Οι στρέιτ χωρίζουν, οι γκέι παντρεύονται και οι μαθητές και οι μαθήτριες μας αναπτύσσουν μεταξύ τους ερωτικές επαφές. Αυτό είναι απαράδεκτο και δεν είναι συμπτωματικό που το επίπεδο των μαθητών μας είναι τόσο χαμηλό. Αυτό είναι που φταίει. Αυτή είναι η βασική πηγή του κακού στην Παιδεία μας. Αποσπάται η προσοχή τους από το άλλο φύλο και δεν συγκεντρώνονται στο διάβασμα και στη μελέτη. Δεν έχουμε επιλογή από το να καταργήσουμε τα μεικτά σχολεία και να επαναφέρουμε τα πάλαι ποτέ σπουδαία ιδρύματα Αρρένων και Θηλέων.

Αυτό θα γίνει ταυτόχρονα με τη θεσμοθέτηση σειράς οπισθοδρομικών αλλαγών που σχετίζονται με την κόσμια εμφάνιση των μαθητριών και μαθητών στο σχολείο και την πλήρη απαγόρευση και χρήση των τεχνολογικών προϊόντων του διαβόλου»..

Σε αυτό το πλαίσιο, καταργούνται τα προτζέκτορ και επανέρχεται ο μαυροπίνακας, αναφέρει σε αποκλειστικότητα ο κομιλφό μας συντάκτης.


*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία (;) σχέση έχει με την πραγματικότητα


ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΛΑΦΑΖΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ εδώ & ΠΟΛΛΕΣ ΛΑΦΑΖΑΝΙΕΣ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ, (link


Loader