Βίαιες συγκρούσεις σε διαδήλωση στη Λευκωσία*

Βίαιες συγκρούσεις σε διαδήλωση στη Λευκωσία*

Βίαιες συγκρούσεις σε διαδήλωση στη Λευκωσία*
Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Έντρομος, σοκαρισμένος, με σκισμένα τα ρούχα και με ματωμένο το πρόσωπο εμφανίζεται στο σημερινό του ρεπορτάζ ο αντισυστημικός μας συντάκτης, ο οποίος καλύπτει την πρωτοφανή σε μαζικότητα και παλμό διαδήλωση που πραγματοποιούν τώρα τα Κίτρινα Γιλέκα Κύπρου, έξω απ’ το Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία.

«Μόλις τώρα έπεσε δίπλα μου δακρυγόνο», αναφέρει τρεμάμενος ο αντισυστημικός μας συντάκτης, αφού μη μπορώντας να ελέγξουν άλλο την κοινωνική επανάσταση, ένοπλοι ζεττάες (για τους λευκωσιάτες) και ζητάες (για τους λεμεσιανούς) έχουν προχωρήσει σε βίαια μέτρα καταστολής που συμπεριλαμβάνουν μέχρι και ρίψη φοβεριστικών ριπών.

«Νομίζαμε πως μόνο στην Ελλάδα και στη Βενεζουέλα γίνονται τέτοια αλλά η διαφθορά, η κρατική ανεπάρκεια και η κοινωνική ανέχεια έχουν οδηγήσει τα πράγματα εκτός ελέγχου και στην Κύπρο», αναφέρει ο αντισυστημικός.

«Πολύτεκνες οικογένειες δεν έχουν πια τα απαραίτητα για τα παιδιά τους, οι νέοι μας δεν βρίσκουν δουλειές, τα ενοίκια έχουν εκτοξευθεί, οι τράπεζες μας έχουν λυγίσει, άστεγοι αυξάνονται και πληθύνονται και προστατευόμενες φώκιες εντοπίζονται νεκρές, χωρίς κανείς να γνωρίζει πώς και γιατί πέθαναν. Αυτό που ζούμε δεν είναι κράτος είναι παρακράτος και το ποτήρι της οργής ξεχείλισε», δηλώνει στον συντάκτη μας εκπρόσωπος των Κίτρινων Γιλέκων Κύπρου.

δεν θυμίζει κυπριακού τύπου διαμαρτυρίες, όπου πενήντα ή εβδομήντα άτομα συγκεντρώνονται σε ένα μέρος για να κοινωνικοποιηθούν και να περάσουν ευχάριστα.

Το ακομμάτιστο και grass-roots κίνημα Κυπρίων πολιτών, το οποίο εμπνεύστηκε βεβαίως τον αγώνα του από αντίστοιχες δράσεις στη Γαλλία, έχει τον τελευταίο καιρό γιγαντωθεί. Σχεδόν πενήντα χιλιάδες πολίτες πιστεύεται πως έχουν συγκεντρωθεί σήμερα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία και η πρωτοφανής κινητοποίηση δεν θυμίζει σε τίποτα τις σύνηθεις, κυπριακού τύπου διαμαρτυρίες, όπου πενήντα ή εβδομήντα άτομα συγκεντρώνονται σε ένα μέρος για να κοινωνικοποιηθούν και να περάσουν ευχάριστα.

«Αυτός ο αγώνας θα γιγαντωθεί ακόμα περισσότερο και ενωμένοι θα καθαρίσουμε τους στάβλους του Αυγεία. Τα Κίτρινα Γιλέκα Κύπρου θα στηρίξουν όλους τους συμπολίτες μας που έχουν πληγεί από τη συμμορία του λευκού κολάρου» δηλώνει περήφανος ο επαναστάτης εκπρόσωπος.

Εξάλλου, πληροφορίες που κάνουν λόγο για άρνηση των διοργανωτών να δεχτούν στην επανάσταση τουρκοκυπριακές οργανώσεις (μιας και το κυπριακό δεν έχει ακόμα λυθεί και δεν είναι πράματα τούτα να συμπεριφερόμαστε λες κι είμαστε ένα) παραμένουν ανεπιβεβαίωτες.

H AVANT GARDE θα καλύπτει την επανάσταση λεπτό προς λεπτό και θα σας μεταδίδει σε αποκλειστικότητα τις συνταρακτικές εξελίξεις.


To παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.


Loader