Ταξιτζής στην Αθήνα δεν πολέμησε το 74 στην Κύπρο*

Ταξιτζής στην Αθήνα δεν πολέμησε το 74 στην Κύπρο*

Ταξιτζής στην Αθήνα δεν πολέμησε το 74 στην Κύπρο*
Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Αλλοπρόσαλλα είναι τα νέα που καταφθάνουν σήμερα από την ελληνική πρωτεύουσα, καθώς ζευγάρι νεαρών Κυπρίων που μπήκε σε ταξί από Παγκράτι προς Πειραιά γνώρισε μεσήλικα Ελλαδίτη ταξιτζή που το 1974 δεν είχε πολεμήσει στην Κύπρο.

Μόνο για διακοπές έχω πάει στην Τζιύπρον, φέρεται να δήλωσε ο αντισυμβατικός ταξιτζής, ο οποίος, σύμφωνα με την αποκλειστική μαρτυρία του νεαρού ζευγαριού, φαινόταν να είναι ηλικιακά κοντά στα 60 με χρυσή αλυσίδα στο λαιμό, κομποσχοίνι στο χέρι και ματόπετρα στο καθρεφτάκι.

Ξαφνιασμένοι οι επιβάτες από την αλλιώτικη αυτή εμπειρία θέλησαν να ρωτήσουν ευθέως τον ταξιτζή κατά πόσο οι ισχυρισμοί του για μη συμμετοχή στην εισβολή ευσταθούν κι αυτός απάντησε χωρίς δισταγμό πως, ναι, ευσταθούν.

Δεν έκανε ούτε κι ένα σχόλιο για την οικονομική μας κατάσταση που είναι καλύτερη και που εμείς στην Τζιύπρον καλά την έχουμε κλπ

Γνωρίζω, είπε, πως η συντριπτική πλειονότητα των συνομήλικων συναδέλφων μου έχει συμμετάσχει στον πόλεμο αλλά είναι πραγματικότητα πως εγώ εκείνο τον καιρό δεν είχα πάει ακόμα φαντάρος. Τι να σας πω. Ντρέπομαι που το ομολογώ αλλά αυτή είναι η αλήθεια, είπε.

Η παραδοξότητα της εν λόγω κούρσας ωστόσο κορυφώθηκε ωστόσο όταν ο εναλλακτικός μεσήλικας ταξιτζής έδειξε να είναι παγερά αδιάφορος στο ζήτημα της οικονομικής επιφάνειας των Κυπρίων πελατών του. Δεν έκανε ούτε κι ένα σχόλιο για την οικονομική μας κατάσταση που είναι καλύτερη και που εμείς στην Τζιύπρον καλά την έχουμε κλπ, επισημαίνουν σοκαρισμένοι οι δύο νεαροί επιβάτες.

Τουλάχιστον το 'Τζι' στο Κύπρος εκούτσισεν το, δηλώνουν.

Η AVANT GARDE υπόσχεται να διευρευνήσει περαιτέρω το πρωτοφανές αυτό περιστατικό και να επανέλθει με περισσότερα.


*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα


ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Από το τάβλι στις selfies on the beach

Loader