Αρκεί μόνο μια σκηνή για να καταλάβεις γιατί η σειρά του Σεφερλή δεν έχει χώρο στη σημερινή τηλεόραση

Αρκεί μόνο μια σκηνή για να καταλάβεις γιατί η σειρά του Σεφερλή δεν έχει χώρο στη σημερινή τηλεόραση

Το κακό χιούμορ μόνο γέλιο δεν προκαλεί

Χαμός επικρατεί από την Κυριακή το βράδυ μετά την προβολή της σειράς του Μάρκου Σεφερλή και αρκεί μόνο μια σκηνή από τη νέα σειρά για να καταλάβεις τι είναι αυτό που πάει τόσο λάθος.

Η σειρά του Μάρκου Σεφερλή “Super Mammy” έκανε πρεμιέρα την Κυριακή το βράδυ στον Ant1 Ελλάδος και έκτοτε sites και social media μιλούν για μια κακή και απαράδεκτη σειρά που - σίγουρα - δεν έχει θέση στην τηλεόραση του 2022. 

Διάβασε Επίσης: Το RED γιορτάζει τα 20 του χρόνια και μόλις ανακοίνωσε τις συναυλίες του καλοκαιριού

Παρά το γεγονός ότι δεν παρακολουθήσαμε ολόκληρο το επεισόδιο της σειράς αρκούσαν μόνο μερικά δευτερόλεπτα και μια σκηνή για να καταλάβουμε γιατί μια τέτοια σειρά δεν έχει χώρο στη σημερινή τηλεόραση. 

Η παραπάνω σκηνή αποτελεί ένα από τα πολλά άστοχα “αστεία” που ειπώθηκαν στο “Super Mammy” την Κυριακή το βράδυ και εύλογα εξόργισε τους πάντες. Σε μια εποχή που οι βιασμοί, οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις και οι γυναικοκτονίες αποτελούν τη θλιβερή πραγματικότητα και το πρώτο θέμα στις ειδήσεις, σε μια εποχή που το #metoo με τις καταγγελίες τόσων ανθρώπων έγινε αφετηρία - ώστε επιτέλους - τα θύματα να μιλήσουν και να εξαλειφθεί κάθε μορφή βίας, αναμφισβήτητα, δεν μπορείς να χλευάζεις και να κάνεις δήθεν αστεία με τέτοια θέματα, αφού το κακό χιούμορ μόνο γέλιο δεν προκαλεί.

Διάβασε Επίσης:  Ζευγάρι στην Ουκρανία παντρεύτηκε περιτριγυρισμένο από συντρίμμια 

 

Ακολουθούν οι αντιδράσεις του κοινού μέσα από το Twitter

 

 

 

 

 

 

Bρείτε μας στο Instagram

 

Loader