To Gellissimo Biscotto κατακτά την Κύπρο με την viral λάβα φυστικιού - Αυτή είναι η νέα τοποθεσία

To Gellissimo Biscotto κατακτά την Κύπρο με την viral λάβα φυστικιού - Αυτή είναι η νέα τοποθεσία

Η διάσημη αλυσίδα από τη Θεσσαλονίκη φτάνει στην Πάφο και ετοιμάζεται να ανοίξει φυσικά καταστήματα σε Λεμεσό, Λάρνακα και Λευκωσία

Η viral λάβα φυστικιού, γνωστή ως Gellissimo Biscotto, φτάνει στην Κύπρο και υπόσχεται να μαγέψει τους λάτρεις των γλυκών απολαύσεων.

Ύστερα από την τεράστια επιτυχία της στη Θεσσαλονίκη, η δημοφιλής αλυσίδα επιδόρπιων ανακοίνωσε την άφιξή της στο νησί, με πρώτο σταθμό την Πάφο.

Ο γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας και TikToker, Στηβ Τούμπας, που βρίσκεται πίσω από το εγχείρημα, ενώ σήμερα παραμένει στη Θεσσαλονίκη, στο κατάστημα όπου ξεκίνησε όλη η επιτυχία.

Εκτός από το κινητό βανάκι, το Gellissimo Biscotto ανακοινώνει την έναρξη τριών φυσικών καταστημάτων στην Κύπρο. Οι νέοι αυτοί χώροι θα ανοίξουν στις πόλεις της Λεμεσού, της Λάρνακας και της Λευκωσίας τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Στα καταστήματα αυτά, εκτός από τη διάσημη λάβα φυστικιού, θα σερβίρεται και ένα πλούσιο brunch, δίνοντας στους θαυμαστές της αλυσίδας την ευκαιρία να απολαύσουν τα προϊόντα της καθημερινά.

Η νέα αυτή άφιξη φέρνει έναν αέρα καινοτομίας στην Κυπριακή αγορά γλυκών, καθώς η λάβα φυστικιού του Gellissimo έχει γίνει ήδη σημείο αναφοράς στο διαδίκτυο και ειδικά στο TikTok. Με την αλυσίδα να επεκτείνεται πλέον σε Λεμεσό, Λάρνακα και Λευκωσία, οι λάτρεις του γλυκού ανυπομονούν να δοκιμάσουν το περίφημο επιδόρπιο από κοντά και να απολαύσουν το διαφορετικό brunch που υπόσχεται να κατακτήσει τις καρδιές των Κυπρίων.

Η Gellissimo Biscotto προετοιμάζει την άφιξή της με ενθουσιασμό και υπόσχεται να γίνει ο νέος αγαπημένος προορισμός για γλυκές απολαύσεις σε όλη την Κύπρο.

Loader