Rokoko Larnaca: Επιστρέφει δυναμικά με lunch επιλογές και.. comic wall art!

Rokoko Larnaca: Επιστρέφει δυναμικά με lunch επιλογές και.. comic wall art!

Απολαύστε παραδοσιακές ιταλικές γεύσεις διαβάζοντας μια ιστορία των ληστών της πίτσας και των ζυμαρικών

Το Rokoko Larnaca, το δημοφιλές ιταλικό εστιατόριο, που αγαπήσατε όλοι, πρόσθεσε πρόσφατα ένα μοναδικό και εντυπωσιακό στοιχείο στο εσωτερικό του - μια κωμική τέχνη τοίχου που αφηγείται την ιστορία των ληστών της Πίτσας και των Ζυμαρικών.

Το comic wall art απεικονίζει μια χιουμοριστική ιστορία δύο άτακτων χαρακτήρων που έχουν μια αποστολή να κλέψουν τις καλύτερες πίτσες και ζυμαρικά της πόλης. Τα ζωντανά χρώματα και οι παιχνιδιάρικες εικονογραφήσεις ζωντανεύουν την ιστορία, δημιουργώντας μια διασκεδαστική και φιλόξενη ατμόσφαιρα για τους επισκέπτες.

Εκτός από το νέο comic wall art, το Rokoko Larnaca επιστρέφει με lunch από την επόμενη εβδομάδα την 21 Σεπτεμβρίου, όπου θα ανοίγουν κάθε μεσημέρι το Σάββατο και την Κυριακή, μαζί με κάθε νύχτα καθημερινά.

Όπως όλοι ξέρετε, το Rokoko Larnaca προσφέρει καθημερινά ιταλικά πιάτα με value for money, όπως ποικιλία από πίτσες, ζυμαρικά, σαλάτες και επιδόρπια. Το μενού τους είναι προσεκτικά σχεδιασμένο για να προβάλλει παραδοσιακές ιταλικές γεύσεις με μοντέρνα πινελιά, διασφαλίζοντας ότι κάθε μπουκιά είναι μια απολαυστική εμπειρία.

rokoko

Εκτός από το νόστιμο φαγητό του, το Rokoko Λάρνακας προσφέρει επίσης μια μεγάλη ποικιλία από κρασιά και κοκτέιλ που συμπληρώνουν κάθε γεύμα. Είτε ψάχνετε για ένα ελαφρύ και δροσιστικό λευκό κρασί για να το συνδυάσετε με τα θαλασσινά ζυμαρικά σας είτε ένα πλούσιο και τολμηρό κόκκινο κρασί για να συνοδεύσετε τη χορταστική πίτσα σας, έχουν κάτι για κάθε ουρανίσκο.

Έτσι, αν έχετε διάθεση για ένα νόστιμο ιταλικό γεύμα σε ένα διασκεδαστικό και ζωντανό περιβάλλον, φροντίστε να επισκεφτείτε το Rokoko Larnaca. Με το νέο τους κόμικ τοίχου, και τις λαχταριστές επιλογές μενού, είναι βέβαιο ότι θα γίνουν ο νέος αγαπημένος σας προορισμός για φαγητό στη Λάρνακα.

ροκ

Το Rokoko Larnaca βρίσκεται στον πρώτο όροφο της Δημοτικής Αγοράς Λάρνακας. Ο χώρος στάθμευσης της Δημοτικής Αγοράς προσφέρει 3 δωρεάν ώρες για όλους τους επισκέπτες.

Για κρατήσεις πάρτε στο 96260160 ή κάντε κράτηση online στο https://linktr.ee/rokoko.lca ή κοπιάστε χαλαρά χωρίς κράτηση.

 

 

rokoko

Loader