7 απορίες με την TikToker Evelinaxxz

7 απορίες με την TikToker Evelinaxxz

H νεαρή Kύπρια που έχει περισσότερους από 63,000 followers και γίνεται viral με τα βίντεο που ανεβάζει παρέα με τον σύντροφό της

Το ΤikTok είναι αναμφισβήτητα η πλατφόρμα που κυριαρχεί αυτή τη στιγμή και αρκετοί είναι οι Κύπριοι που ξεχωρίζουν με τα βίντεο που δημιουργούν.

Ανάμεσα στους νεαρούς που κάνουν θραύση στη συγκεκριμένη πλατφόρμα συγκαταλέγεται και το όνομά της Εβελίνας Γεωργιάδου ή αλλιώς όπως είναι γνωστή στον χώρο του TikTok, Evelinaxxz. H Εβελίνα μαζί με τον σύντροφό της Μιχάλη, φτιάχνουν βίντεο στα οποία δείχνουν πώς είναι η -πραγματική- σχέση ενός ζευγαριού και γίνονται viral. 

Πότε σου ήρθε η ιδέα να κάνεις βίντεο στο TikTok;

Στην πρώτη καραντίνα. Ψυχολογικά, λόγω του lockdown, δεν ήμουν καλά. Έτσι η φίλη μου, μου πρότεινε να ξεκινήσω τα βίντεο στο TikTok για να μην το σκέφτομαι. Στην αρχή, ήμουν διστακτική. Είχα ξεκινήσει πρώτα με χορευτικά, όμως στη συνέχεια ήθελα να δημιουργήσω δικό μου περιεχόμενο.

Στα περισσότερα βίντεο σε βλέπουμε με το αγόρι σου. Είπε αμέσως το «ναι» όταν του το πρότεινες; 

Αρχικά ήταν διστακτικός γιατί όταν ξεκίνησα εγώ τα βίντεο, ο Μιχάλης πήγαινε στρατό και ήταν πολύ αρνητικός με την ιδέα να συμμετάσχει. Με τον καιρό, όταν αρχίσαμε να κάνουμε δικό μας περιεχόμενο και πράγματα που μας άρεσαν και γελούσαμε, άρχισε να το απολαμβάνει.

Με ποιο κριτήριο επιλέγεις το περιεχόμενο των βίντεο που θα ανεβάσεις; 

Προσπαθώ να κάνω πράγματα που μπορεί να ταυτιστεί μαζί τους ο κόσμος. Απλά, καθημερινά και αστεία βίντεο, με καταστάσεις που συμβαίνουν στην καθημερινότητα. Συνήθως μαζί με το αγόρι μου επιλέγουμε βίντεο που αφορούν τα ζευγάρια και στη συνέχεια, τα διαμορφώνουμε ανάλογα ώστε να έχουμε ένα πιο αστείο αποτέλεσμα.

Διάβασε Επίσης: Ετοιμαστείτε για το μεγαλύτερο φεστιβάλ techno στην Κύπρο

Υπάρχουν και μερικά βίντεο στα οποία εμφανίζεται η μητέρα σου. Ήταν εύκολο να την πείσεις να βγει στο φακό;

Όταν βγάλαμε το πρώτο βίντεο, δεν κατάλαβε πόσος κόσμος θα τη δει. Θεωρούσε πως θα την έβλεπαν μόνο οι φίλοι μου. Στη συνέχεια, άρχισαν να της λένε στη δουλειά για τα βίντεο και τότε αντιλήφθηκε την έκταση που είχαν. Θέλοντας και μη, το TikTok είναι στην καθημερινότητα ολόκληρης της οικογένειας.

Θεωρείς πως το TikTok ήρθε για να μείνει ή είναι μια φούσκα κάποια στιγμή θα σπάσει;

Θεωρώ πως είναι πολύ δυνατή εφαρμογή. Πλέον πολλές επιχειρήσεις χρησιμοποιούν το TikTok για τις διαφημίσεις τους, ενώ αρκετά συχνά βγαίνουν νέα trends που γίνονται viral. Σίγουρα στο μέλλον θα κυκλοφορήσουν καινούργιες εφαρμογές και μπορεί να χάσει λίγο τη λάμψη του, αλλά πιστεύω θα συνεχίζει να υπάρχει δεν νομίζω να χαθεί.

Έχεις βάλει κάποιο στόχο για το πού θα ήθελες να φτάσεις στο TikTok;

Ο στόχος μου δεν είναι να φτάσω σε κάποιο συγκεκριμένο αριθμό, αλλά σίγουρα είναι πολύ μεγάλη χαρά να βλέπεις τα νούμερα του λογαριασμού σου να αυξάνονται. Είναι ωραίο να γνωρίζεις πως κάνεις άτομα να γελούν και να διασκεδάζουν. Όταν με ρωτάνε αν θα σταματούσα ποτέ  τους λέω πως θα το έκανα αν σταματούσα να το απολαμβάνω. Στόχος μου ειναι να περνάω καλά.

Παράλληλα σπουδάζεις δημοσιογραφία. Πώς και έκανες τη συγκεκριμένη επιλογή;

Έχω βίντεο από τότε που ήμουν μικρή και παρουσίαζα δελτία ειδήσεων και ψυχαγωγικές εκπομπές. Είναι κάτι που μου άρεσε από παιδί. Είναι και ο πατέρας μου αθλητικογράφος, οπότε κάπως έδεσε αυτό και αγάπησα το επάγγελμα περισσότερο. Εγώ όμως, θα ήθελα να ασχοληθώ με το κοινωνικό κομμάτι.

Διάβασε Επίσης: Η Dj Iffie έρχεται στο Emotions Festival

Μερικά από τα βίντεο της:

 

@evelinaxxz 😂😂😂😂#joke #chill #fyp #μεμασιεσαι #fypシ #greece #cyprus #viral #couplegoals ♬ original sound - evelinaxxz

 

@evelinaxxz 😂😂 #fyp #μεμασιεσαι #fypシ #couplegoals #greece #cyprus #foryoupage ♬ Happy Laughing - Sound Effect

 

@evelinaxxz Ο μιχαλης που τις μισες εν τις εκαταλαβε😂✌🏻 #fyp #μεμασιεσαι #fypシ #couplegoals #greece #cyprus #foryoupage ♬ original sound - Abubakkar

 

@evelinaxxz 🤷‍♀️😡 #fyp #μεμασιεσαι #foryoupage #cyprus #greece #fypシ #viral ♬ BIG MOUTH - ur dad

 

 

Πηγή βίντεο

 

Πηγή φωτογραφίας 

Loader