Στέφανη Περικλέους: Η Κύπρια με τους 650.000 followers στο ΤικΤοκ!

Στέφανη Περικλέους: Η Κύπρια με τους 650.000 followers στο ΤικΤοκ!

«Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δουλέψεις σκληρά για τα όνειρα σου και να έχεις υπομονή», δηλώνει η ίδια

Βρίσκεται στη λίστα με τους κορυφαίους TikTokers του νησιού μας και όχι άδικα αφού τα βίντεο της προκαλούν άφθονο γέλιο και γίνονται αμέσως viral. Το στοιχείο που την κάνει να ξεχωρίζει είναι ο αυτοσαρκασμός που έχει και δεν φοβάται να "τσαλακωθεί".

Η Στέφανη Περικλέους έχει καταφέρει να ξεπεράσει τους 600 χιλιάδες ακόλουθους στο TikTok και είναι έτσι μία από τις αγαπημένες δημιουργούς στην Κύπρο που ξεχωρίζει με το περιεχόμενο της. Η ίδια αποκαλύπτει στην Avant Garde πώς νιώθει για την τόση αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο, μιλά για την απώλεια βάρους και πώς τα κατάφερε αλλά και τη συνεργασία της μαζί με τα αδέλφια CroesBros που κάνουν καριέρα στο εξωτερικό.

Πώς μπήκε στη δική σου ζωή το TikTok;

To TikΤok ή καλύτερα όπως ονομαζόταν τότε, Musical.ly μπήκε στη ζωή μου το 2017, ωστόσο εγώ, ξεκίνησα να κάνω βίντεο το 2018. Ο λόγος που άρχισα να ανεβάζω δικό μου υλικό, ήταν γιατί παρακολουθούσα δύο αδέλφια TikTokers, τους CroesBros. Είναι ο Gilmher και ο Jayden Croes. Τα βίντεο που ανέβαζαν ήταν κωμικά και πάντα με έκαναν να γελώ οπότε στόχος μου ήταν να κάνω και εγώ τους ανθρώπους να γελούν, όπως με έκαναν αυτοί οι δύο υπέροχοι άνθρωποι.

Από πού εμπνέεσαι για τα διαφορετικά looks που κανεις;

Τα make up looks που φτιάχνω είναι συνήθως εμπνευσμένα από κάποιο trend του TikTok ή του Instagram ή από κάποια άλλη make up artist. Εννοείται πως πάντα βάζω το δικό μου στοιχείο μέσα.

Είναι μέσα στους στόχους σου να ασχοληθείς επαγγελματικά με το make up;

Ναι. Ένας από τους στόχους μου είναι να ασχοληθώ με make up ταινιών. Για παράδειγμα halloween make up ,scary make up και ό,τι έχει μέσα τέτοιου είδους στοιχεία.

Είσαι ίσως η TikToker με τους περισσότερους ακόλουθους στην Κύπρο. Πού θεωρείς ότι οφείλεται αυτή η προτίμηση του κόσμου;

Θεωρώ πως ο κόσμος που με ακολουθεί το κάνει γιατί μπορεί να έχει ταυτιστεί με κάποια videos ή να του αρέσει το make up. Θεωρώ πως μέσα από τα βίντεο δείχνω την αγάπη μου  και είμαι πάνω απ' όλα ο εαυτός μου οπότε είναι κάτι που οι περισσότεροι καταλαβαίνουν και εκτιμούν.  Είμαι πραγματικά ευγνώμων για τον καθένα ξεχωριστά που με υποστηρίζει με οποιοδήποτε τρόπο.

Πρόσφατα ανέβασες ένα βίντεο στο οποίο αποκάλυψες τη μεγάλη απώλεια κιλών σου. Πώς πήρες αυτή την απόφαση;

Είχα αποφασίσει να ανεβάσω το βίντεο με την απώλεια κιλών γιατί ήθελα να βοηθήσω όσο μπορούσα κάποιον που ίσως χρειαζόταν το κίνητρο για να ξεκινήσει και για να υπενθυμίσω σε όσους με ακολουθούν, πως όλα μπορούν να πραγματοποιηθούν. Είμαι ένα άτομο που πάντα είχα θέμα με τα κιλά μου και ήταν ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου αυτή η απώλεια, επίσης ήθελα να μοιραστώ κάποια tricks που με είχαν βοηθήσει εμένα.

Τι θα συμβούλευες κάποιο άτομο που δέχεται body shaming;

Σε ένα άτομο που δέχεται body shaming θα ήθελα να του υπενθυμίσω πως ό,τι και να κάνεις ο κόσμος πάντα θα βρει κάτι κακό να πει.  Όσο σκληρά και αν προσπαθήσεις για το οτιδήποτε, πάντα θα βρουν αυτό το κάτι να σχολιάσουν. Δυστυχώς έτσι είναι ο κόσμος και τα social media. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τους αγνοείς και να δώσεις έμφαση στο να αγαπήσεις εσύ πρωτά τον εαυτό σου. Όταν είσαι εσύ καλά με τον εαυτό σου, τίποτα δεν μπορεί να σε "χτυπήσει".

Είχες ταξιδέψει στο εξωτερικό με σκοπό να συναντήσεις τα αδέλφια CroesBros,  από τους πιο γνωστούς TikTokers στον κόσμο. Αλήθεια , πώς προέκυψε αυτή η φιλία ανάμεσα σας;

Το ταξίδι μου στην Aruba έγινε για να συναντήσω τον Gilmher και τον Jayden Croes, τα δύο αδέρφια που με έχουν κάνει τον άνθρωπο που είμαι σήμερα. Ήταν ένα όνειρο για το οποίο δούλευα πολλά χρόνια για να το καταφέρω. Ξεκίνησα ως η μεγαλύτερη fan τους, τους έδειχνα όλη την αγάπη μου στα βίντεο και με την πάροδο του χρόνου κατάλαβα πως άρχισαν να με "προσέχουν", να βλέπουν αυτά που φτιάχνω και να με υποστηρίζουν σε αυτό που κάνω. Είχαμε ξεκινήσει την ανταλλαγεί μηνυμάτων και στην πορεία τους είχα πει ότι θα πήγαινα Αruba να τους δω.  Αυτοί και η οικογένεια τους με υποδέχτηκαν με αγάπη. Έχουμε “δουλέψει” και μαζί.  Ήταν πραγματικά ένα όνειρο που είχε γίνει πραγματικότητα. Όλα μπορούν να γίνουν στη ζωή. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δουλέψεις σκληρά για τα όνειρα σου και να έχεις υπομονή.

 

Μερικά από τα βίντεο της:

@stephani.p

🍉>>> ♬ Brujeria - ✿

 

@stephani.p

-20kg🥹 Work in progress.... ♬ Montero x The Hub - Guy McLachlan

 

@stephani.p

Feelin myself :) IG:stephani.p_ ♬ Sway (Sped Up Version) - Michael Bublé

 

@stephani.p Your secret is safe 😌 @gilmhercroes @jaydencroes @gileanhoek ♬ damn my vid kinda did numberssss - taking a long break sorry guys

 

@stephani.p I can't believe that we did this video with @jaydencroes & @gilmhercroes ♬ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ original sound thebachelorgr - The Bachelor GR
Loader