7 απορίες με την Κύπρια TikToker Itsmaryy

7 απορίες με την Κύπρια TikToker Itsmaryy

Συστήθηκε στο κοινό με το "Αγάπη Challenge" και τώρα έχει ξεπεράσει τους 95,000 followers

Μετά την πρώτη καραντίνα, το ΤικΤοκ αναβαθμίστηκε ως το απόλυτο Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, με αμέτρητα βίντεο να γίνονται viral και πολλές περσόνες να γίνονται γνωστές μέσα από αυτά. Μια εξ αυτών είναι η Itsmarry ή καλύτερα, η "Αγάπη Challenge".

Αυθόρμητη, με χιούμορ και εξωστρεφής, η Itsmaryy κάνει "θραύση" στη δημοφιλή πλατφόρμα και αφορμή στάθηκε η φράση "Αγάπη Challenge", που είχε πει εντελώς τυχαία. Ακομπλεξάριστη και αυθόρμητη, δε διστάζει να απαντήσει ακόμη και σε αρνητικά σχόλια. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok έχει ξεπεράσει τους 95,000 followers και συνεχίζει ακάθεκτη. 

Σε γνωρίσαμε μέσα από το «Αγάπη Challenge» που έγινε viral στο TikTok. Πώς το εμπνεύστηκες;

Ήταν πάρα πολύ αυθόρμητο. Βρiσκόμασταν στο σπίτι μου με τον πρώην σύντροφό μου, καθισμένοι στον καναπέ. Τον φώναξα έτσι και ανέβασα το βίντεο στο TikTok. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα γίνει viral. Όταν είδα όμως ότι ο κόσμος ταυτίστηκε, με αγάπησε και γελούσε με τα βιντεάκια μου, αποφάσισα να συνεχίσω. Εννοείται ότι στην αρχή υπήρξαν κοροϊδίες. Υπήρχαν κάποιοι που θεωρούσαν ότι είμαι μια χαζή, που φώναζε αυτή τη φράση. Ωστόσο, επειδή γενικά στη ζωή μου δε θα ακούσω τους άλλους, ειδικά εκείνους που δε με ξέρουν, το συνέχισα και το αγάπησα μαζί με τον κόσμο.

Διάβασε Επίσης: Η Χριστιάνα Αρτεμίου μάς μιλά για τη νέα παράσταση που έχει γράψει και πρωταγωνιστεί 

Περίμενες πως τα βίντεο σου θα είχαν τόση απήχηση;

Δεν το περίμενα καθόλου. Τα ανέβαζα για μένα, για να γελάμε. Χάρηκα όμως που ο κόσμος γελάει μαζί τους. 

Έχεις κάνει πολλά βίντεο απαντώντας σε αρνητικά σχόλια. Έχεις καταφέρει να κτίσεις άμυνα ώστε να μην σε επηρεάζουν;

Γενικά τα αρνητικά σχόλια για μένα είναι αστεία. Μπαίνεις στον κόπο και σχολιάζεις βίντεο για κάποιον που δεν γνωρίζεις, δεν ξέρεις τι περνάει στην πραγματική του ζωή. Το TikTok είναι πλατφόρμα που επιλέγεις εσύ να δείξεις αυτό που θες. Δε θα το χαρακτήριζα ωστόσο άμυνα, αλλά αναισθησία. Πάντα απαντώ  χιουμοριστικά. Αν κάτσεις να ασχολείσαι με τα αρνητικά σχόλια, θα σε ρίξει ψυχολογικά. Εν έτει 2022 αν λάβω υπόψη τι σκέφτεται ο καθένας, θα πληγωθώ, εκτός του ό,τι σημαίνει ότι δε διαθέτω προσωπικότητα και δεν πιστεύω σε μένα. 

 

Στα περισσότερα βίντεο, σε βλέπουμε με τη μαμά σου. Πώς την έπεισες να ακολουθήσει τα "χνάρια" σου;

Η μαμά μου γενικά είναι συνοδοιπόρος μου σε ό,τι κάνω. Ομολογώ πως  δεν ήταν σύμφωνη όταν άρχισε ο κόσμος να με αναγνωρίζει και να μου στέλνει μηνύματα. Και για μένα εννοείται ότι ήταν πολύ παράξενο. Όταν διαπίστωσε πως όλο αυτό δε με άλλαξε, το συνήθισε και γελούσε μαζί μου. Εννοείται ότι αν κάτι την ενοχλήσει, δεν της αρέσει, θα μου το πει και θα το συζητήσουμε. 

Έχεις δηλώσει σε βίντεο σου πως μεγάλωσες μόνο με τη μητέρα σου. Η μητέρα σου κατάφερε να καλύψει το όποιο κενό δημιούργησε η πατρική απουσία;

Μπορεί να είμαι από τα λίγα παιδιά που μεγάλωσαν μόνο με τον ένα γονιό και δε στερήθηκε ποτέ την πατρική φιγούρα. Ειλικρινά το λέω, η μαμά μου κάνει για 10 μπαμπάδες. Η αγάπη που εισέπραξα από εκείνη, τον θείο, τη γιαγιά και τον παππού, ήταν υπεραρκετή. Δεν είμαι κακομαθημένη, αλλά ούτε καλομαθημένη. Πραγματικά χαίρομαι και είμαι περήφανη που μεγάλωσα με αυτό τον τρόπο. Δε στερήθηκα ποτέ ούτε φαγητά ούτε ρούχα ούτε παπούτσια και ειδικά την αγάπη. Είμαι ευγνώμων που μεγάλωσα με αυτό τον τρόπο. Τους ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου για όλα όσα μου προσέφεραν. Για όλες τις ώρες που κάθισαν και με άκουγαν για τα προβλήματα μου, και ειδικά τις φορές που ένιωσα ότι έπεφτα και με σήκωναν. Η μαμά μου είναι ένα διαμάντι, ένας θησαυρός. Ευελπιστώ όλα τα παιδιά του κόσμου να έχουν μια μαμά όπως τη δική μου. Το εννοώ. Είναι παραπάνω από κολλητή μου. Τα ξέρει όλα από πρώτο χέρι. Όταν κάποιος δε γνωρίζει τη σχέση μας, ίσως με θεωρήσει μαμόθρεφτη, ότι δεν έχω φίλες, αλλά ισχύει το ακριβώς αντίθετο. Έχω και φίλες, έχω και παρέες, αλλά η μαμά μου είναι μια κατηγορία από μόνη της. Αν μας δει κάποιος χωρίς να γνωρίζει τη σχέση μας, αποκλείεται να θεωρήσει πως είμαστε μαμά-κόρη. 

Διάβασε Επίσης: Η Βαλεντίνα Σοφοκλέους πιστεύει ότι φάνηκε τυχερή γιατί πρώτα απ' όλα την αγάπησε ο κόσμος 

Το Τικ Τοκ για σένα είναι απλώς ένα μέσο ψυχαγωγίας ή το αντιμετωπίζεις πιο επαγγελματικά;

Εννοείται ότι το ΤikTok για μένα είναι ένα μέσο ψυχαγωγίας, αλλά πλέον το αντιμετωπίζω και επαγγελματικά, καθώς διαφημίζω κάποιες εταιρείες. 

Θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου ως Influencer;

 Δε θεωρώ ότι είμαι Influencer, όπως τις υπόλοιπες. Θεωρώ ότι είμαι μιας δικής μου κατηγορίας. Ο κόσμος ταυτίζεται με τα βιντεάκια μου, με τα στιχάκια που ανεβάζω, με το Q&A που βάζω κάποιες φορές στο Instagram. Οπότε, με αυτό τον τρόπο, ναι, μπορεί να θεωρηθώ. Ωστόσο, δε μου αρέσει και τόσο πολύ η λέξη. Απλώς θέλω ο κόσμος να περνάει καλά και να γελάει. Influencer μπορεί να είναι η οποιαδήποτε. Το μυστικό είναι ο τρόπος που το αντιμετωπίζεις και πώς το βγάζεις προς τα έξω.

Mερικά από τα βίντεο της:

@itsmaryy____ • τον αγαπησα ||• 😂 #tiktokcyprus #tiktokgreece #foryoupage #foryou #viral ♬ original sound - Fipster

 

@itsmaryy____ Απάντηση στο @natashasavvides 😂 #tiktokcyprus #tiktokgreece #foryoupage #foryou #viral #mummy ♬ πρωτότυπος ήχος - Maria Fotiou

 

@itsmaryy____ Απάντηση στο @awake120000 🦁 #tiktokcyprus #tiktokgreece #foryoupage #foryou #viral ♬ Lost - Album Version - Frank Ocean

 

@itsmaryy____ @koulla.koullouta0812 😘 #tiktokcyprus #tiktokgreece #foryoupage #foryou #viral #mummy ♬ πρωτότυπος ήχος - maria_gavriel_

 

 

Πηγή βίντεο

 

Πηγή φωτογραφίας 

 

Πηγή κεντρικής φωτό

Loader