7 απορίες με τον Νικόλα Ιωαννίδη

7 απορίες με τον Νικόλα Ιωαννίδη

Απαντά πρώτη φορά για τα νέα του επαγγελματικά βήματα και το concept store που ετοιμάζει

Σε δημιουργική περίοδο βρίσκεται ο παρουσιαστής καθώς ετοιμάζει μια νέα εκπομπή στην Digital TV αλλά και ένα concept store στο κέντρο της Λευκωσίας.

Έχοντας τραβήξει την προσοχή των θεατών με την εκπομπή " Ο Ακάλεστος", o Νικόλας Ιωαννίδης ετοιμάζει μια νέα, διαφορετικού είδους εκπομπή. Και επειδή είναι ανήσυχο πνεύμα, ανοίγει κι ένα concept store, το οποίο ήθελε χρόνια.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Νικόλα Ιωαννίδη ο οποίος μας είπε περισσότερα γι' αυτά που ετοιμάζει. 

Τι θα αφορά το concept store που ετοιμάζεις;

Το κατάστημα μου θα είναι concept store, με το 80% να είναι φυτά. Θα έχω μικροέπιπλα, όπως φωτιστικά, καλάθια χειροποίητα κατευθείαν από το Bali σε συνεργασία με το Poppou Design. Επίσης τα έπιπλά μου θα είναι προς πώληση κατόπιν παραγγελίας. Παράλληλα, θα μπορεί επίσης ο οποιοσδήποτε καλλιτέχνης να φιλοξενήσει την τέχνη του στο φυτοπωλείο εάν και εφόσον δεν διαθέτει δικό του χώρο.

Ήθελες καιρό να ανοίξεις κάτι τέτοιο;

Εγώ μάνα μου εν καφετζής παραδοσιακός που ήθελα να γίνω, αλλά για ακόμη μια φορά η τέχνη και η αγάπη μου για τα φυτά, με κέρδισε. Πάντα ήθελα ναι να ανοίξω κάτι δικό μου, οπότε τώρα για να μου το επιτρέπει ο Θεός, σημαίνει ότι τώρα είναι η ώρα του.

 

 

Έχεις σκοπό να αποκτήσεις και άλλα φυτά στο διαμέρισμά σου; 

Όποιος λέει ότι δεν έχει άλλο χώρο για φυτά, σημαίνει ότι δεν τα αγαπά πολύ. Φυσικά και θα αποκτήσω κι άλλα.

Μετά τον Πασχάλη, ο παπαγάλος πώς προέκυψε; Μιλά κιόλας;

Σε εφηβική ηλικία είχαμε έναν παπαγάλο που τον έλεγαν Κόσμο, έτσι μετά την αποχώρηση του Πασχάλη από το σπίτι (ακόμα δεν το ξεπέρασα) μού ήρθε η φαεινή ιδέα του παπαγάλου. Όμως δεν το τολμούσα, ώσπου ένας φίλος μου, μου τον έκανε δώρο. Έτσι τώρα στο φυτοπωλείο, θα γνωρίσεις και τον Φύτο.

 

Θα σε δούμε και με μια νέα εκπομπή στην Digital TV, η οποία μάλιστα κάνει πρεμιέρα αύριο. Τι να περιμένουμε;

Μέσα από τη νέα εκπομπή της Digital, με τίτλο "Το Κουτί του Νικόλα",της οποίας τυγχάνει να είμαι στο τιμόνι της παρουσίασης, θα δείτε λύσεις που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη. Θα είναι προϊοντική και πραγματικά ανυπομονώ γιατί μαζί με εσάς και εγώ μαθαίνω συνέχεια πράγματα που διευκολύνουν την καθημερινότητά μας. Να σημειωθεί ότι είναι ένα project άμεσα συνδεδεμένο με το "αδελφάκι" της Avant-Garde, το mylife.com.cy 

To τρέιλερ της εκπομπής "Το Κουτί του Νικόλα", που κάνει πρεμιέρα αύριο, στις 19:45 

Για τον «Ακάλεστο» ο οποίος έγινε συνήθεια πλέον, τι feedback λαμβάνεις;

Η μεγαλύτερη ευχαρίστηση είναι όταν παίρνω μηνύματα σε ανύποπτη στιγμή που μου λένε "Νικόλα μου πήγαμε στον χώρο που μας έδειξες και έχεις δίκαιο. Είναι τέλειο το φαγητό" και η μεγαλύτερη μου χαρά είναι όταν μου λένε πόσο γελάνε. Είναι μεγάλη ευλογία στις μέρες μας να προσφέρεις γέλιο.

Τι άλλο έμεινε να κάνει ο Νικόλας λοιπόν;

Ο Νικόλας μάνα μου είναι καρκίνος. Βαρκέται εύκολα και του αρέσουν οι νέες προκλήσεις συνεχώς.

 

Πηγή φωτογραφιών: nicolasioannides

Loader