7 ΑΠΟΡΙΕΣ σε έναν μπουτικατζή ενηλίκων

7 ΑΠΟΡΙΕΣ σε έναν μπουτικατζή ενηλίκων

Σε μπουτίκ ενηλίκων στην Κύπρο, το γνωστό σου sex shop, μπήκαμε για ψώνισμα και αφού βρήκαμε εύκαιρο τον κύριο που είναι αρμόδιος για το μπίζνες, είπαμε να μάς λύσει και 7 αποριούλες που είχαμε. 


Πως πάμε από πωλήσεις; Κουλ οι Κύπριοι; 

Μια χαρά πάμε φίλε μου. Χρόνια στο χώρο εγώ, εντοπίζω ότι οι Κύπριοι έχουν απελευθερωθεί όπως πρέπει και μειώθηκαν οι προκαταλήψεις. Αν έχεις ένα προσωπικό βίτσιο ή φετίχ, δεν μπορώ να σκεφτώ γιατί να ντρέπεσαι να επενδύσεις πάνω του. 

Μεγάλη η συλλογή, πολλά τα βίτσια; 

Ναι, και, γιατί όχι; Να εξυπηρετείται ο κόσμος, να διασκεδάζει και να απολαμβάνει! 

Νομίζαμε ότι το industry σας άνθιζε περισσότερο στο διαδίκτυο. 

Ναι, είναι γεγονός ότι ο κόσμος προτιμάει το διαδίκτυο για τις αγορές του, για λόγους που μπορείς να υπολογίσεις, αλλά, επαναλαμβάνω, πλέον μια χαρά κάνει τη δουλειά του και από κοντά. Άλλο να βλέπεις το προϊόν-φάτσα, να το περιεργάζεσαι και να το αγγίζεις. Να δεις την ποιότητα ρε παιδί μου. 

Τι ρόλο διαδραματίζει η εχεμύθεια σ’ αυτό το μπίζνες; 

Μεγάλο και σημαντικό φίλε μου. Οφείλεις να ΄σαι διακριτικός με τον πελάτη, να τον κάνεις να νιώσει άνετα. Κάποιος μπορεί να θέλει να δοκιμάσει μία στολή, να ανοίξει ένα κουτί, οφείλουμε να είμαστε διακριτικοί. 

Τα γάντια γιατί τα φοράνε οι πωλητές στο κατάστημά σας; 

Μα εδώ τηρούμε ευλαβικά τους κανόνες υγιεινής. Κάθε φορά που εξυπηρετούμε φοράμε γάντια. 

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή προϊόντα που πωλούνται στην Κύπρο; 

Απ’ το δικό μας το κατάστημα τουλάχιστον,παρατηρούμε ότι είναι πολύ hot οι κρέμες και τα σπρέι καθυστέρησης για τον άντρα. Λογικό. Η επιβράδυνση του ανδρικού οργασμού είναι ένα απ’ τα βασικά ζητούμενα, έτσι; Τα παιχνίδια επίσης, για παράδειγμα οι κλειτοριδικοί δονητές σημειώνουν καλές πωλήσεις και, επιπλέον, ο ερωτικός ρουχισμός. 

Τιμούλες έχουμε καλές; 

Όπως σε όλα τα μαγαζιά έτσι και εδώ θα βρεις απ’ το φθηνότερο στο ακριβότερο. Απ’ το πιο βασικό στο πιο πολυτελές. Διαλέγεις και παίρνεις φίλε μου. Μιλάμε για χιλιάδες προϊόντα, ε, κάτι θα βρεις για την τσέπη και τα γούστα σου!   

Loader