7 απορίες στον Νικόλα Ιωαννίδη για τη διαδικτυακή και συμβατική τηλεόραση

7 απορίες στον Νικόλα Ιωαννίδη για τη διαδικτυακή και συμβατική τηλεόραση

Μας μιλάει για τα νέα του επαγγελματικά σχέδια και το κομμάτι της τηλεόρασης

Η τηλεόραση είναι κάτι που ο ίδιος έχει κάνει στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία και εμείς φυσικά τον ρωτήσαμε για αυτό το κομμάτι αλλά και όχι μόνο.

Γράφει η Μαρία Πρατσή 

Ο Νικόλας Ιωαννίδης είναι ένας από τους πλέον αγαπημένους παρουσιαστές της Κύπρου και φυσικά ένας επιτυχημένος Influencer -μην ξεχνάμε πως είχε πάρει και βραβείο ως "Man Influencer of the year" το 2018.  

Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει γνωστό πως ανήκει και επίσημα στην οικογένεια της Digital TV και μάλιστα, με τρεις εκπομπές. 

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Νικόλα Ιωαννίδη και μας είπε περισσότερα για αυτά που ετοιμάζει. 

' '

Που σε βρίσκουμε αυτή την περίοδο;  

Αυτή την περίοδο προσπαθώ να ανασυντάξω όλη μου τη δημιουργικότητα στα 3 projects που ανάλαβα στην Digital Tv.  

Πως προέκυψε η συνεργασία με τη Digital TV;  

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και άμεσα. Πήρα την σκηνοθέτιδα Αναστάζια Λουκά για να τη ρωτήσω κάτι και έτσι από το πουθενά, την επόμενη μέρα στις 12:00, βρέθηκα να έχω interview στην Digital. Την ίδια κιόλας μέρα, υπέγραψα συμφωνία. 

Θα είσαι σε 3 πρότζεκτ. Το ένα έχει αποκαλυφθεί. Τι να περιμένουμε από τα άλλα δύο;  

Βασικά θα δείτε τον Νικόλα του instagram σε πιο εξελιγμένη όμως μορφή και πιο επαγγελματική. Το 2ο project θα έχει σχέση με unboxing και το 3ο με τη μόδα.  

Ο τίτλος της πρώτης σου εκπομπή είναι «Ακάλεστος». Εσύ έχεις πάει ποτέ «Ακάλεστος» κάπου;  

Σπάνια η αλήθεια είναι αλλά τον περασμένο Ιούλιο, το έκανα (γέλια). Ήμουν στο σπίτι του κουμπάρου μου με την βαφτιστήρα μου και εκείνη τη μέρα, οι γείτονές τους κάλεσαν όλη τη γειτονιά. Βγήκα λοιπόν και εγώ στη βεράντα και τους είπα, παιδιά εννά έρτω και εγώ. Και κάπως έτσι, πήγα, ακάλεστος.

Διάβασε Ακόμη Ο Νικόλας Ιωαννίδης πάει «ακάλεστος» στα πιο cool στέκια της Κύπρου 

Η συμβατική τηλεόραση είναι ένα κεφάλαιο που έκλεισε για σένα ή θα ήθελες να δοκιμάσεις κάτι νέο μελλοντικά;  

Η συμβατική τηλεόραση όταν την κάνεις για 10 χρόνια, σχεδόν συνεχόμενα, αντιλαμβάνεσαι, γίνεται σαν την ερωτική σχέση. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε διάσταση αλλά ποτέ δεν λέω ποτέ. Πρέπει να κάνει και αυτή υποχωρήσεις για να ζεσταθεί η σχέση αυτή ξανά. Το μέλλον όμως θεωρώ πως είναι στην Digital TV.  

Πες μου ένα ευτράπελο που έχεις να θυμάσαι από την τηλεόραση σε συνεργασίες που ήσουν;  

Όταν έντυνα τη Χριστιάνα Αριστοτέλους και την έβγαλα σε ένα από τα live με δύο αριστερές μπότες η μία 38 νούμερο και η άλλη 37. Και μόνο η ίδια το αντιλήφθηκε αλλά ήταν τόσο επαγγελματίας που δεν κατάλαβε κανείς τίποτα.  

Με ποιο όνομα θα ήθελες να συνεργαστείς ή αν έχετε συνεργαστεί, θα ήθελες να ξαναγίνει κάποια στιγμή;  

Με την Μαρία Κορτζιά. Ένα ταλαντούχο άτομο που σε κερδίζει αμέσως με τον απίθανο χαρακτήρα της. Γελάς συνέχεια μαζί της αλλά την ίδια ώρα σε συγκινεί. Δεν είναι ποτέ στην ώρα της. Μόλις όμως τη δεις, δεν μπορείς να της πεις τίποτα όταν σε κοιτάξει και αντικρύσεις και το αφοπλιστικό της χαμόγελο. 

' '

Ακολουθεί teaser της μιάς από τις τρεις νέες εκπομπές του Νικόλα Ιωαννίδη.

Loader