Ένας σούπερ νέος χώρος ανοίγει σύντομα στο Λιμανάκι Αγίας Νάπας

Ένας σούπερ νέος χώρος ανοίγει σύντομα στο Λιμανάκι Αγίας Νάπας

Μία εντυπωσιακή, ντιζαϊνάτη all day επιλογή στις αποχρώσεις του... ροζ

Το φετινό καλοκαίρι μας έφερε πολλές, νέες και εντυπωσιακές αφίξεις που θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε στην περίοδο των διακοπών.

Μία νέα, πολύ εντυπωσιακή και ψαγμένη νέα άφιξη έρχεται αυτή την φορά στην κοσμοπολίτκη Αγία Νάπα που έχει ήδη πλυμμηρίσει με τουρίστες αλλά και ντόπιους. Μάλιστα το επόμενο διάστημα η Αγία Νάπα θα γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος ως ο απόλυτο προορισμός του καλοκαιριού μας στην Κύπρο. 

7

Νέα στέκια, εστιατόρια και παλιαότεροι αγαπημένοι χώροι έχουν ετοιμαστεί κατάλληλα για να μας υποδεχθούν. Αυτή τη φορά το ενδιαφέρον μας στράφηκε στο γραφικό και ανανεωμένο Λιμανάκι Αγίας Νάπας όπου αναμένεται σύντομα να λειτουργήσει ένα νέος, γουστόζικο χώρος όπου θα ξεχωρίζεις για τις έντονες ροζ αποχρώσεις τους και τις εντυπωσιακές φλοράλ ταπετρασίες τους. 

Πρόκειται για το Alya All Day (με τον τόνο στο άλφα), έναν χώρο που θα είναι ανοικτός όλες τις ώρες της ημέρας. Θα σερβίρει εκλεκτό καφεδάκι από νωρίς το πρωί, δροσερά σμούθις και χυμούς, διάφορα άλλα ροφήματα αλλά και νόστιμο, ψαγμένο brunch μέχρις και τις 16:00 καθημερινά. Παράλληλα, θα μπορείς να απολαύσεις το φαγητό σου μεσημέρι και βραδύ ενώ το μπαρ θα σου σερβίρει ευφάνταστα και δροσερά κλασικά και signature cocktails. 

Μία νέα άφιξη που θα φέρει ένα αέρα ανανέωσης και φρεσκάδα στον χώρο που βρίσκεται το Λιμανάκι της Αγίας Νάπας όπου θα επισκεφτούμε σύντομα για να απολαύσουμε νόστιμο bruch αλλά και κοκτέιλ το βράδυ πλάι στη θάλασσα. 

Loader