Street party με burgers και μουσική θα στηθεί στα γραφικά σοκάκια της Παλιάς Κακοπετριάς

Street party με burgers και μουσική θα στηθεί στα γραφικά σοκάκια της Παλιάς Κακοπετριάς

Μία όμορφη και ξέγνοιαστη Κυριακή σε ένα από τα ομορφότερα χωριά της Κύπρου

Η Κακοπετριά διοργανώνει και φέτος το δημοφιλές Φεστιβάλ Γλυκού του Κουταλιού και ανήμερα της μεγάλης αυτής γιορτής το Γαλήνη Καφέ στην καρδιά του ιστορικού πυρήνα της κοινότητας διοργανώνει ένα ξεχωριστό street party.

Αυτή την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου πάμε Κακοπετριά για να βρεθούμε στο πολύ αγαπημένο μας Φεστιβάλ Γλυκό του Κουταλιού. Εκεί, θα έχουμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε διάφορα ήδη γλυκών του κουταλιού πέραν των παραδοσιακών και γνωστών μας. Φέτος, μάλιστα οι διοργανωτές όπως κάθε χρόνο μας κρατάνε ως έκπληξη το 55ο είδος γλυκού του κουταλιού που θα το μάθουμε εκεί. 

Εκείνη την ημέρα όλο το χωριό της Κακοπετριάς γιορτάζει. Έτσι, το κουκλίστικο καφέ Γαλήνη που το βρίσκουμε το κέντρο της παλιάς Κακοπετριάς με τα πετρόκτιστα σπίτια και τα γραφικά δρομάκια διοργανώνει την ίδια μέρα ένα πάρτυ με ξεχωριστά και ζουμερά burgers, ποτό αλλά και χαλαρή μουσική από τον Dj Panayiotis Gee. 

To πάρτυ θα ξεκινήσει από τις 13:00 όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τα ζουμερά burgers που θα μας φτιάξουν το καφενείο Γαλήνη σε συνεργασία με τα Φουσκωμαγειρέματα. 

Αυτή την Κυριακή περνάμε μία ξεχωριστή ημέρα στην Κακοπετριά, απολαμβάνουμε το φεστιβάλ και διασκεδάζουμε στο καφενείο Γαλήνη μέσα στα γραφικά δρομάκια του χωριού. 

 

Loader