7 ΑΠΟΡΙΕΣ για τον τύπο που για τρεις ώρες έγλειφε ένα κουδούνι

7 ΑΠΟΡΙΕΣ για τον τύπο που για τρεις ώρες έγλειφε ένα κουδούνι

7 ΑΠΟΡΙΕΣ για τον τύπο που για τρεις ώρες έγλειφε ένα κουδούνι
ΟΚ, 5 είναι οι απορίες μας σήμερα αλλά ας μην το κάνουμε και θέμα

Συχνά το ίντερνετ «εν περίεργο πράμα μάνα μου», «του σατανά» γι’ αυτό και εμείς εδώ στις προηγούμενες 7 απορίες μας (link από τον ψυχολόγο μας.

Ετούτη εδώ όμως η «είδηση», που από χθες που διέρρευσε, παίζει πρώτο ποστ στον τοίχο του καθενός μας, ξεπερνά σχεδόν κάθε προσδοκία αλλοκοτοσύνης και αρκετά είναι τα ερωτήματα που γεννά, με πρώτο και καλύτερο το γιατί να θέλουμε ολόκληρη η ανθρωπότητα (το μέγεθος της βαιραλιάς και της ταχύτητας που διαδόθηκε, αυτό δείχνει) να τον βλέπουμε ξανά και ξανά να … γλείφει το κουδούνι μιας πόρτας.

Η «είδηση» έφτασε από την κοινότητα Salinas της Καλιφόρνιας όπου η αστυνομία «αναζητά έναν άνδρα που για τρεις ώρες έγλειφε το κουδούνι μιας πόρτας». Η πράξη του καταγράφηκε σε βίντεο που μόλις είχε εγκατασταθεί στο σπίτι και σύμφωνα με τις αρχές ο άνδρας ονομάζεται Roberto Daniel Arroyo και είναι 33 ετών.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι κάμερες κατέγραψαν το Arroyo να γδύνεται στον κήπο του σπιτιού, ενώ φέρεται να παραβίασε στη συνέχεια και άλλους κήπους στη γειτονιά. Ο Arroyo κατηγορείται πως έκλεβε καλώδια που τροφοδοτούσαν εγκαταστάσεις με χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Απορία πρώτη

Το ενδεχόμενο να είναι απλά ένα ψυχικά ανισόρροπο πλάσμα, που χρειάζεται ιατρική υποστήριξη και στήριξη υποθέτουμε πως έχει περάσει απ’ το μυαλό μας, σωστά; Διότι πολλά έχουμε ακούσει για βίτσια και φετίχ και είμαστε και πολύ δεκτικοί και ανοιχτόμυαλοι στο όλο ζήτημα, το συγκεκριμένο ωστόσο κωλυόμαστε να το αποδεχτούμε ως τέτοιο.

Απορία δεύτερη

Έχει κυκλοφορήσει νέο ναρκωτικό στην πιάτσα που προκαλεί τέτοιου τύπου effect; Γνωρίζουμε πως αρκετά είναι τα drugs εκεί έξω που ανεβάζουν παιχνιδιάρικη διάθεση και λίμπιντο και δεν είναι λίγοι που κάνουν χρήση για ερωτογενείς και σεξουαλικής φύσεως σκοπούς. Η συζήτηση για την καταλληλότητα τους και για τις πολλαπλές επιδράσεις που το καθένα προκαλεί είναι τεράστια και δεν είναι της παρούσης, το σενάριο ωστόσο ένα απ’ αυτά να έχει διαδραματίσει το ρολάκι του στην όλη υπόθεση δεν το αποκλείουμε. Το αποκλείουμε; Από μια άποψη, το ευχόμαστε κιόλας για τον άνθρωπο γιατί αν μιλάμε για στάτους νηφάλιο, τα πράγματα είναι ολίγον τι πιο ανησυχητικά (για τον ίδιο).

Απορία τρίτη

Μήπως τελικά μιλάμε για κανά αντισυμβατικό, new-age τίζερ τρέιλερ του επόμενου interactive επεισοδίου στο περιβόητο Black Mirror; Μήπως σύντομα θα μας αποκαλυφθεί πως η όλη υπόθεση είναι fake news και έγινε απλά για να ξεγυμνώσει τη δυστοπική, συλλογική μας παράνοια;

Aπορία τέταρτη

Για προσωπικά δεδομένα, ούτε λόγος; Μήπως πέρα απ’ την αλλοκοτοσύνη των διαφόρων που εμφανίζονται στην οθόνη μας, ήρθε ή ώρα να μιλήσουμε επιτέλους σοβαρά για ουσιαστικότερη ρύθμιση των προσωπικών, αν μη τι άλλο, δεδομένων;

Aπορία πέμπτη

Γιατί τρεις ώρες;!

Η υπόθεση πάντως, να διευκρινιστεί, διερευνάται από την εισαγγελία στην κομητεία του Μοντερέι (chic), συνεπώς ας την αφήσουμε στα χέρια των officers κι ας πάει (;) κι αυτό «πάσα κακό».

Loader