7 απορίες σ’ έναν DJ ελληνικής μουσικής

7 απορίες σ’ έναν DJ ελληνικής μουσικής

O DJ Dino K είναι μεγάλο όνομα στην εγχώρια σόουμπιζ σκηνή

7 απορίες σ’ έναν DJ ελληνικής μουσικής
Να GREEK κανείς ή να μην GREEK;

1) Να GREEK κανείς ή να μην GREEK;

Aυτό το πρότζεκτ ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια και τώρα μπαίνουμε στο τρίτο. Από τότε είμαι ο resident DJ. Eίναι από τα καλύτερα ελληνικά event που γίνονται στην Κύπρο, τα παιδιά που το διοργανώνουν είναι φιλαράκια. Αν κάποιος δεν γνωρίζει αυτά τα events τον παροτρύνω απλά να έρθει και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε μας...

2) Ποιο είναι το αγαπημένο σου χιτάκι της εποχής για τσακίρ κέφι και ποιο για όταν είμαστε στα πατώματα;

Για τσακίρ κεφι εννοείται το Κωνσταντίνος Αργυρός – Ξημερώματα

(youtube: https://www.youtube.com/watch?v=fysw1kQKw_w)

Και για όταν ειμαστε στα πατώματα το Αν με Δεις να Κλαίω, Έλενα Παπαρίζου ft. Αναστάσιος Ράμμος

3) Αγαπημένα σου τσιτάτα που προέρχονται από χιτάκια;

Μη με ρωτάς, γιατί δεν ξέρω νιώθω πολλά και θα σ’ τα πω σιγά σιγά με τον καιρό. Όσα νιώθω για σένα, μη με ρωτάς, αν αυτό είναι τρέλα ή έρωτας, θέλω μόνο στα μάτια να με κοιτάς και να χάνομαι.

Στίχοι από το τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού Όσα νιώθω. Δεν πιστεύω να υπάρχει άνθρωπος που να μην τους νιώθει.

Διάβασε επίσης τις 7 απορίες στον Αρχιεπίσκοπο Μακάριο Γ'

4) Tι σημαίνει για σένα καλή μουσική;

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει καλή ή κακή μουσική. Καλή μουσική, σύμφωνα με τη δική μου προσωπική γνώμη είναι η μουσική που ακούς και θες να χορέψεις, η μουσική που σε κάνει χαρούμενο και περνάς όμορφα, είτε με παρέα είσαι είτε μόνος...

5) Ακούς τη μουσική που παίζεις; Η μουσική που παίζεις είναι και η μουσική που ακούς;

Βεβαίως ακούω τη μουσική που παίζω. Για να είμαι ειλικρινής, πριν από το πρότζεκτ Να GREEK κανείς ή να μην GRΕΕΚ δεν άκουγα και πολύ ελληνική μουσική. Στην πορεία όμως την αγάπησα και πιστεύω πως τα τελευταία χρόνια η ελληνική μουσική βιομηχανία έχει εξελιχθεί παρά πολύ. Συνεχώς βγαίνουν καινούρια κομμάτια που γίνονται επιτυχίες και ο κόσμος τα αγκαλιάζει.

6) Πώς είναι οι συνθήκες εργασίας στην Κύπρο σήμερα για έναν DJ ελληνικής μουσικής σαν και εσένα; Είναι ικανοποιητικές οι απολαβές; Έχεις καθόλου παράπονα; Νομίζω ότι οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για εμάς τους DJ’s ελληνικής μουσικής. Δεν είναι δύσκολο πλέον να βρίσκεις ελληνικά κομμάτια στο διαδίκτυο, όπως ήταν παλιά. Είναι όμως σημαντικό να έχεις μουσική παιδεία, για να μπορείς να δουλέψεις σωστά.

Σε σχέση με άλλες χώρες, οι απολαβές στην Κύπρο είναι καλές, δεν έχω καθόλου παράπονα και είμαι χαρούμενος που έχω καταφέρει να κάνω το χόμπι μου εργασία.

7) Ποιος είναι ο μεγαλύτερος μύθος για τη διασημότητα;

Γνώμη μου είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις και να το κάνεις με κέφι. Τα υπόλοιπα έρχονται από μόνα τους με την αγάπη του κόσμου.

FACEBOOK PAGE

Loader